Δεύτερος στα πλέι άουτ ο Παναιγιάλειος!

Από τη δεύτερη θέση θα εκκινήσει στα πλέι άουτ ο Παναιγιάλειος, που νίκησε με 3-0 στον Ταύρο τον Φωστήρα.

Στο ρελαντί έφυγε νικητής από τον Ταύρο ο Παναιγιάλειος. Η ομάδα του Αιγίου επικράτησε πολύ εύκολα 3-0 του υποβιβασμένου Φωστήρα, αλλά δεν τον βόλεψαν τα άλλα αποτελέσματα και ως εκ τούτου θα παίξει στα πλέι άουτ για την παραμονή. Οι «μελανόλευκοι» θα ξεκινήσουν το μίνι πρωτάθλημα από τη 2η θέση με έξι πόντους, καθώς την 1η κατέλαβε η Ερμιονίδα.

Στο γήπεδο του Ταύρου η ομάδα του Παναγιώτη Γκουτσίδη απέδειξε ότι είναι μια κλάση ανώτερη από τον Φωστήρα. Το σκορ άνοιξε στο 9' ο Μίλιεβιτς με φάουλ έξω από την περιοχή, ενώ το 2-0 σημείωσε στο 20' με κεφαλιά ο Τζημογιάννης. Ο τελευταίος πέτυχε και το τρίτο τέρμα, στο 63', με κοντινό πλασέ.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Βαγγέλης Γούτης): Γκέκας, Βλάχος, Γρομητσάρης, Παντελάκης, Αχείμαστος, Μουκίδης (46' Γενιτσαρίδης), Μπελέρης, Μουστόγιαννης (79' Μπαστάνης), Σιώπης, Υμεράι (68' Ποτουρίδης), Γκατσέσα.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Αθανασόπουλος, Ρουμπουλάκου, Τζημογιάννης, Ακπαρίδης, Πιζ, Σπίνουλας, Σεχολάρι, Γκοτσούλιας (57' Μωυσίδης), Μπουρλάκης (57' Σκαρτσίλας), Ουρτάδο (67' Σταμογιάννος)), Μίλιεβιτς

Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος (Λάρισας)

Βοηθοί: Νατσιούλας, Αναστασίου (Λάρισας)

Last modified onΣάββατο, 04 Απρίλιος 2015 17:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep