Αποχαιρέτησε και ο Άλιμος

Η ΑΕΚ έκανε το χρέος της, νίκησε 3-0 τον Άλιμο και τον έριξε στη Γ' Εθνική.

Ένας ακόμη βαθμός στο τσεπάκι της ΑΕΚ πριν ξεκινήσει τα πλέι οφ. Η Ένωση νίκησε 3-0 τον Άλιμο και σε συνδυασμό με την ήττα του Απόλλωνα Σμύρνης στο Κρανίδι από την Ερμιονίδα έφτασε τους 10 βαθμούς στο μίνι πρωτάθλημα. Η επικράτηση του Δικεφάλου είχε ως αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στη Γ' Εθνική ο Άλιμος, που ακολούθησε τους Φωστήρα και Πανηλειακό.

Η ΑΕΚ ήταν ασφαλώς καλύτερη και σε καλή μέρα βρέθηκε ο επιθετικούς Κρισάντους, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ (10', 48'), ενώ θα μπορούσε να σημειώσει και χατ τρικ, αλλά δεν τα κατάφερε. Το τρίτο γκολ των νικητών έβαλε ο Ζόριτς στο 90'. Ο Άλιμος δεν κλείστηκε στα καρέ του, βγήκε μπροστά, είχε ορισμένες καλές ευκαιρίες, αλλά κατέστη ανέφικτο να κοιτάξει στα μάτια την ΑΕΚ.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Καραγκιολίδης, Πεταυράκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Μπακάκης, Πλατέλλας, Ζόριτς, Γιόχανσον (64' Κορδέρο), Φαγιέ (69' Γροντής), Μπαρμπόσα, Κρισάντους (85' Αραβίδης).

ΑΛΙΜΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Σταυριανός (61' Μπαντίκος), Κάρδαρης (46' Σαγανάς), Γαβριήλ, Καρακώστας, Τσατσαρής, Τεϊσέιρα, Μπονγκ (33' Άλεξ), Σταύρου, Παντελής, Τιάγκο, Μπεριέξ.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Πήττας (Ηλείας), Σεφέρης (Κορινθίας)

Last modified onΣάββατο, 04 Απρίλιος 2015 20:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep