Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Βήματα σωτηρίας για το Βύζαντα

 

Ο Βύζας πήρε ακόμη ένα τρίποντο και ελπίζει στην σωτηρία και την μεταβίβαση.

Ακόμη μια πολύτιμη νίκη στην προσπάσθεια του για την παραμονή σημείωσε ο Βύζας. Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν νωρίς χάρη σε λάθος της άμυνας του Αγροτικού Αστέρα. Στη συνέχεια κράτησαν το μηδέν στην εστία τους με τις επεμβάσεις του Δημήτρη Κοτταρά που επέστρεψε με τον καλύτερο τρόπο κάτω από τα δοκάρια του Βύζαντα.

Στο δεύτερο ημίχρονο πάλι ήρθε γρήγορο γκολ από την λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα του Αγροτικού στην εκτέλεση φάουλ του Μωϋσίδη, αλλά οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με ωραία εκτέλεση φάουλ του Καρακατσάνη και από εκεί και πέρα ανέβηκε ο ρυθμός του αγώνα και η αγωνία έμεινε μέχρι το τέλος.

Στις εξέδρες του γηπέδου βρισκόταν ο νέος υποψήφιος ιδιοκτήτης της ομάδας Κωνσταντίνος Κοσσυβάκης με την υπόθεση της μεταβίβασης να βρίσκεται στις τελευταίες διαδικαστικές εκκρεμότητες.

Κόπηκαν 310 εισιτήρια και οι εισπράξεις ήταν 2.500 ευρώ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Δημήτρης Οικονόμου): Κοτταράς, Φραγκής, Μουστάκης, Πέτρου, Λίτσης, Ροβίθης, Παγώνης (89' Τριάντης), Νταντάμης, Μωϋσίδης, Γεωργακόπουλος, Ηλιόπουλος

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Κούτσης): Γιακουμής, Βοσκόπουλος (80' Ογκουμούσης), Ασπρίδης, Τσατσάς, Βλαχόπουλος, Καρακατσάνης, Σαμουηλίδης, Πετρίσεβιτς, Σαχινίδης, Προβατίδης (33' Καπνίδης), Πάμποε (81' Σίνης)

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Μπλάνας (Μεσσηνίας)

ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗ: Σταύρος Λάμιας - Τρύφων Πετρόπουλος

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντίνος Καρυοφύλλης (Πειραιά)

Last modified onΤετάρτη, 25 Ιανουάριος 2012 17:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep