Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Η Βασίλισσα άφησε βαθμούς στο Ελ Πάσο

Η Καλλιθέα ήταν αυτή που είχε την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με την Βέροια, αλλά μάλλον είναι και ικανοποιημένη από τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η ομάδα της Ημαθίας έδειξε πως μπορεί να κλέψει το ματς στις λίγες ουσιαστικές της επισκέψεις στην περιοχή της Καλλιθέας. Μπορεί να μην το κατάφερε στα πρώτα είκοσι λεπτά, αλλά λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου προηγήθηκε με πέναλτι που κέρδισε ο Καλογέρης από τον Αρβανίτη και εκτέλεσε εύστοχα ο Καντί.

Οι γηπεδούχοι ξεπέρασαν γρήγορα το ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, έγιναν πιο επιθετικοί με τις βοήθειες του Φαρινόλα και θα μπορούσαν αν ήταν πιο προσεκτικοί στις τελικές προσπάθειες να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η Βέροια μετά την ισοφάριση δεν αντέδρασε και οι φάσεις που απείλησε την εστία της Καλλιθέας ήταν ελάχιστες.

Λεπτό προς λεπτό η εξέλιξη της αναμέτρησης ΕΔΩ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Σταύρου, Παριανός (46' Φαρινόλα), Αρκούδας, Αρβανίτης, Ηρακλής, Μαρουκάκης, Ρουσάκης, Κατσίκης (89' Ντιαλό), Καλτσάς, Μιχαλόπουλος (81' Ματσούκας).

ΒΕΡΟΙΑ (Δ. Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Σαμαράς, Μπάρμπας, Μπαργκάν (61' Τάντιτς), Λανγκλέ (71' Λαναρής), Ολαϊτάν, Κάντι (90' Καπίας), Καλογέρης, Βεργώνης, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλ. Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

ΒΟΗΘΟΙ: Β. Καμπούρης - Γ. Πασχαλίδης (Ευβοίας)

4ος Διαιτητής: Ι. Καμπαξής (Ευβοίας)

Last modified onΤετάρτη, 25 Ιανουάριος 2012 03:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep