Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Του έριξε στο... ψαχνό

Η Επισκοπή πήρε νίκη με 3-1 επί του Ηρακλή Ψαχνών και τον έβαλε σε περιπέτειες για τη συνέχεια.

Σπουδαία νίκη (3-1) πανηγύρισε η Επισκοπή στα Ψαχνά και ντούμπλαρε τις επιτυχίες της σε βάρος του Ηρακλή Ψαχνών. Πρωταγωνιστής ήταν ο Νικόλτσης που σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του και έδωσε έναυσμα για αντεπίθεση σωτηρίας. Η γηπεδούχος ομάδα συνέχισε τις πολύ άσχημες εμφανίσεις, έδειξε σημάδια παρακμής και οι δύο διαδοχικές ήττες από τον Άλιμο (εκτός) και Επισκοπή (εντός) τη βάζει σε τροχιά υποβιβασμού αν αναλογιστεί κανείς και το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.

Η Επισκοπή επέστρεψε στις νίκες μετά από επτά ματς (1 ισοπαλία - 6 ήττες) και πήρε μικρή ανάσα, αλλά η απόσταση που έχει να καλύψει είναι πάρα πολύ μεγάλη.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με μια υπεροχή του Ηρακλή Ψαχνών που κρατούσε την μπάλα, αλλά τα κενά στην άμυνα του δημιουργούσαν προβλήματα στις αντεπιθέσεις και σε μια από αυτές ο Νικόλτσης με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 40ο λεπτό.

Οι «πράσινοι» έδειχναν να μην έχουν λύσεις για να απαντήσουν, δεν μπορούσαν να αντιδράσαν και ευτυχώς γι' αυτός το έκανε ο Ράντι με ένα σουτ από 45 μέτρα που ισοφάρισε σε 1-1 στο 65ο λεπτό. Ο Γιώργος Φοιρός αποφάσισε να βγάλει τον Χρήστο Πατσατζόγλου και να βάλει τον Τσούπρο, με αποτέλεσμα να αντιδράσει άσχημα ο αμυντικός μέσος του Ηρακλή Ψαχνών και να κάνει νόημα πως η ομάδα πηγαίνει για την ισοπαλία!

Όσο άσχημα αντέδρασε ο Πατσατζόγλου στην αλλαγή, τόσο άσχημα αντέδρασε και η ομάδα της Εύβοιας, με αποτέλεσμα να δεχθεί ακόμη ένα γκολ από αντεπίθεση στο 75ο λεπτό από τον Νικόλτση. Το τελικό 1-3 έγραψε ο Βιγιαφάνε στο 93ο λεπτό που εκμεταλλεύθηκε την λάθος εκτίμηση του Μελίσσα που έχασε την έξοδο και τη μάχη με τον Πάλλα σε αντεπίθεση της Επισκοπής.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Φοιρός): Μελίσσας, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος (36' Τσιμόντζι), Σικαλιάς, Πατσατζόγλου Β. , Πατσατζόγλου Χρ. (71' Τσούπρος), Γουόρντεν, Ενρίκο, Μπαλαράμπε (46' Ράντι), Ίβκοβιτς, Νικολίτσης

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Γουναρίδης, Δελήμπασης, Δρακάκης (83' Πετράκος), Νικόλτσης, Μποτωνάκης, Βιγιαφάνε, Λάμπρου, Βιτόρος (82' Πάλλας), Βουρβαχάκης, Μανουσάκης, Νικολακάκης (52' Αργυρίου).

Last modified onΚυριακή, 15 Φεβρουάριος 2015 18:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep