Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ζωντανός» ο Ολυμπιακός Βόλου

Οι Θεσσαλοί νίκησαν 3-1 τον Αγροτικό Αστέρα και διατηρούνται κοντά στην τριάδα.

Ανώτερος και δίκαια νικητής ο Ολυμπιακός Βόλου στην αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-1 της ομάδας του Ευόσμου και συνεχίζουν να μένουν σε απόσταση αναπνοής από την τριάδα που οδηγεί στα πλέι οφ.

Μόλις στο 2' ο Διαμαντόπουλος με πλασέ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 42' ο Γιαλούσης ύστερα από συνεργασία με τον Μαρτίνεθ βρήκε δίχτυα για το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι, τους οποίους καθοδήγησε για πρώτη φορά ο Γιώργος Κούτσης, ο τέως προπονητής του Ολυμπιακου Βόλου, μπήκαν στο ματς στο 64', όταν ο Στεφανίδης μείωσε σε 2-1. Στο 78', ωστόσο, ο Ολυμπιακός Βόλου με τέρμα του Γιαλούση έγραψε το 3-1 και εκεί είχαν τελειώσει όλα.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος (78' Καρράς), Μπάρμπας, Γιαλούσης, Ρόκας, Μαρτίνεθ (46' Τριανταφυλλάκος), Μπιτάνγκ, Θέος (65' Κυζιρίδης), Νικολιάς, Διαμαντόπουλος.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Γιώργος Κούτσης): Ταταρίδης, Χιντζίδης, Σκλιοπίδης, Καπίας, Ντόικιτς, Γεωργιάδης (31' Καθάριος), Τσεμπερίδης, Πάτο, Ναστέφσκι (82' Σαμουηλίδης), Καρακατσάνης (46' Βελλίνης), Στεφανίδης.

Διαιτητής: Παπαγεωργίου (Αθηνών)

Βοηθοί: Τζαφόλιας, Λάμπρου (Αν. Αττικής)

Last modified onΚυριακή, 15 Φεβρουάριος 2015 18:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep