Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Ένα στα δύο πέναλτι

Η ΑΕΚ πήρε τη νίκη με 1-0 επί του Αλίμου σε ένα παιχνίδι που «χάθηκε» μέσα στον αγωνιστικό χώρο της Καισαριανής και το πάθος του Αλίμου.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν βρήκαν λύσεις απέναντι στην άμυνα του Αλίμου και δέχθηκαν πίεση και στις αντεπιθέσεις τους. Η ανάπτυξη της ομάδας του Τραϊανού Δέλλα δεν ήταν ό,τι καλύτερο και για αυτό το λόγο έβαλε στο ημίχρονο τον Μάνταλο για να αλλάξουν τα δεδομένα, αλλά δεν κατάφερε και πάλι να δείξει την ανωτερότητά της απέναντι στον Άλιμο που είχε την ψυχή και δεν την άφησε να δημιουργήσει φάσεις.

Στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι σε μια διεκδίκηση του Λαμπρόπουλου με τον Νικολόπουλο σε εκτέλεση φάουλ στην περιοχή του Αλίμου σε μια απόφαση που ήταν αρκετά τραβηγμένη. Οι νεοφώτιστοι συνέχισαν με δέκα ποδοσφαιριστές επειδή είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Νικολόπουλος, αλλά ο Βλάχος έπεσε σωστά και έδιωξε την μπάλα. Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα η Ένωση δεν κατάφερε να βρει πάλι λύσεις και ο διαιτητής έδειξε πάλι πέναλτι σε ένα σουτ του Μπρέσεβιτς που χτύπησε στο μαζεμένο χέρι του Καραμέρη. Αυτή τη φορά το εκτέλεσε στο κέντρο της εστίας ο Αραβίδης και έδωσε τη νίκη στους «κιτρινόμαυρους».

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΛΙΜΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Βλάχος, Κάρδαρης, Κουμπαρούλης, Νικολόπουλος, Γαβριήλ, Μπονγκ, Μπεριέξ (72' Ελευθεριάδης) , Σταύρου (91' Ρούπι), Καραμέρης, Σαγανάς, Παντελής.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Ρόβας (73΄Ντούνης), Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Πεταυράκης (79΄Σοϊλέδης), Γιόχανσον, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Ζόριτς (46' Μάνταλος), Αραβίδης, Μπρέσεβιτς.

Διαιτητής: Κορδολαίμης (Ανατ. Αττικής)

Βοηθοί: Μαρνέζος (Χανίων), Κοκμοτός (Ρεθύμνου)

Last modified onΚυριακή, 18 Ιανουάριος 2015 20:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep