Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ψυχρολουσία στο φινάλε...

Η Ζάκυνθος ισοφάρισε (1-1) λίγο πριν το φινάλε και απέσπασε τον εκτός έδρας βαθμό κόντρα στον Πιερικό.

Ο Πιερικός δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του σκορ που διατηρούσε από το πρώτο μέρος, στο 33’ με σκόρερ τον Σταματή, στο στάδιο της Κατερίνης. Η Ζάκυνθος ισορρόπησε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ που σημείωσε ο Καλλιβωκάς στο 87'. Ένας βαθμός που την κράτησε πίσω από την ΑΕΛ, στην 4η θέση με 18 βαθμούς.

Δυνατά μπήκε στο παιχνίδι ο Πιερικός, ο οποίος στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο έχασε ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Στο 11’, ο Γιαννούλης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ελιομάρ έπιασε την κεφαλιά, ωστόσο ο Αποστόλου έδιωξε πάνω στη γραμμή. Μία φάση που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες από την πλευρά των Κατερινιωτών ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή. Τρία λεπτά μετά χάθηκε κλασική ευκαιρία, όταν ο Γιανούλης σούταρε, όμως ο Κυριακίδης έβαλε το πόδι και άλλαξε την πορεία της μπάλας, η οποία κατέληξε στο αριστερό κάθετο και μετά στο οριζόντιο δοκάρι. Τελικά, το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 33’, όταν ο Μυστακίδης σούταρε, ο Ξενοδόχοφ έδιωξε προσωρινά, όμως η μπάλα στρώθηκε στον Σταματή στο δεύτερο δοκάρι και ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 1-0.

Η Ζάκυνθος ισορρόπησε στο δεύτερο μέρος. Προσπάθησε να φτάσει στο τέρμα της ισοφάρισης με πρωταγωνιστές του Οικονόμου (53’), Καλλιβωκά (60’). Το κατάφερε τελικά στο 87’, όταν ο Καλλιβωκάς έπιασε το σουτ, όμως αυτή χτύπησε σε σώμα αμυντικού, άλλαξε πορεία και ο Παπατολίκας έμεινε άγαλμα. Η Ζάκυνθος έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Καρτσαμπάς, Τσιάρας, Ελιομάρ, Γιαννούλης, Καρατάσιος, Μπουζούκης, Μυστακίδης (81' Κόιτς), Ντόσης, Σταματής (61' Παλιάτσιος).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Οικονόμου, Νόνης, Ουνγιαλίδης (72' Παπαδημητρίου), Καλλιβωκάς, Βαρέλα, Ευθυμιάδης, Κυριακίδης, Αποστόλου, Κρολ (54' Πιτταράς), Λέκκας (46' Χατζησάββας).

Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος (Λάρισας)

Βοηθοί: Πετρόπουλος (Θεσσαλίας), Παπαδημητρίου (Λάρισας)

Last modified onΚυριακή, 18 Ιανουάριος 2015 18:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep