Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η αποβολή δεν έφερε την ανατροπή

Ο Απόλλων 1926 πήρε τον πόντο (1-1) απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα.

Πολύ δυνατό παιχνίδι έγινε την Κυριακή (18/01) το απόγευμα στον Εύοσμο, εκεί όπου ο Αγροτικός Αστέρας και ο Απόλλων 1926 επιβεβαίωσαν τις προβλέψεις για ντέρμπι. Οι «κοκκινόμαυροι» μετά από ένα κακό 15λεπτο ισορρόπησαν, όμως βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 44’ με εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη. Το έργο των γηπεδούχων έγινε δύσκολο στο δεύτερο ημίχρονο λόγω της αποβολής του Τσεμπερίδη, ο οποίος στο ντεμπούτο του χτύπησε εκτός φάσης τον Τσούτση.

Η πίεση, όπως ήταν λογικό, αυξήθηκε από πλευράς φιλοξενούμενων. Στο 50’ ο Τσούτσης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ταταρίδη, 4 λεπτά μετά ο Απόλλων ζήτησε πέναλτι και το 1-1 ήρθε στο 60’ με τον Αναστασίου. Μάλιστα, στο 78’ οι Πόντιοι λίγο έλειψε να κάνουν την ανατροπή, αλλά σε σουτ του Τσούτση η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Περικλής Αμανατίδης): Ταταρίδης, Καπίας, Ντόικιτς, Σκλιοπίδης, Χιντζίδης, Σαμουηλίδης, Γεωργιάδης, Τσεμπερίδης, Καθάριος (66' Αθανασιάδης), Στεφανίδης (84' Μίλιτς), Πέεφ (83' Παλάσκας).

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βρονταράς, Αναστασίου (73' Β. Παπαδόπουλος), Γαλανόπουλος, Δήμου, Ευσταθίου (88' Βαγγελόπουλος), Καπετάνος, Κουρούπης, Μπιτσάκος, Νατσιόπουλος (80' Καράμπελας), Παπαστεριανός, Τσούτσης.

Διαιτητής: Συμεωνίδης (Πιερίας)

Βοηθοί: Τσιαμπάζης (Κοζάνης), Χούσκογλου (Θράκης)

Last modified onΚυριακή, 18 Ιανουάριος 2015 19:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep