Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με σφραγίδα Καρα..νίκα

Η ΑΕΛ πήρε (2-0) το ντέρμπι της Θεσσαλίας με την Αναγέννηση χάρη στην έμπνευση του Καρανίκα που την έβαλε μπροστά στο σκορ.

Ο Νίκος Καρανίκας με ένα πολύ όμορφο γκολ έβαλε μπροστά στο σκορ την ΑΕΛ στο 19ο λεπτό σε ένα παιχνίδι που έγινε σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίας (1 βαθμό Κελσίου) στο Αλκαζάρ και πολύ χαμηλούς αγωνιστικούς ρυθμούς. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έκαναν πάρα πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις, οι «βυσσινί» είχαν περισσότερο άγχος και σαφώς πιο πολλά προβλήματα μετά την ήττα στις Σέρρες από τον Εθνικό και έπρεπε να βρουν διέξοδο με τους οπαδούς στις εξέδρες να βρίζουν την διοίκηση.

Η φιλοξενούμενη Αναγέννηση Καρδίτσας ανέβηκε για να ισοφαρίσει χωρίς να το καταφέρει και δέχθηκε πίεση στις αντεπιθέσεις. Το ημίχρονο τελείωσε με 1-0, οι λύσεις από τον πάγκο για τον υπηρεσιακό τεχνικό των γηπεδούχων, Σάκη Αναστασιάδη ήταν περιορισμένες και όταν άρχισε να πιέζει μετά το 60ό λεπτό η ομάδα της Καρδίδας για να ισοφαρίσει, ήρθε η είσοδος του Περίκο που έδωσε κεφαλιά - πάσα στον Πινδώνη και εκείνος με σουτ «έγραψε» το τελικό 2-0 στο 72ο λεπτό.
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΕΛ (Σάκης Αναστασιάδης): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Νεμπεγλέρας (63' Περίκο), Μελισσάς, Καρανίκας, Μπλέντι, Πινδώνης, Γκούρτσας (93' Τσεμπερίδης)

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μέλκας, Σάββας, Παπαργυρίου, Στάμος, Οικονόμου, Κουλίδης, Γκουγκούδης, Νίκιτς (45' Υφαντής), Τζέκος (78' Παναγιωτόπουλος), Μπιτέλης, Μαυρίας (57' Βουτσιάς).

Διαιτητής: Σημαιάκης (Χαλκιδικής)

Βοηθοί: Κελάζογλου (Χαλκιδικής), Σίπκας (Πέλλας)

 

Ακολουθείστε μας στο Twitter: FL News

Last modified onΚυριακή, 04 Ιανουάριος 2015 01:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep