Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πιέζει ψηλά ο Αχαρναϊκός

Αήττητος παραμένει εκτός έδρας ο Αχαρναϊκός αυτή τη σεζόν και πήρε ακόμη μια νίκη μακριά από το γήπεδο του, αυτή τη φορά κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών με 2-0. Αήττητος παραμένει εκτός έδρας ο Αχαρναϊκός αυτή τη σεζόν και πήρε ακόμη μια νίκη μακριά από το γήπεδο του, αυτή τη φορά κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών με 2-0.

Ο Αχαρναϊκός πέρασε με νίκη (2-0) από τα Ψαχνά απέναντι στον Ηρακλή και πλεόν κοιτάζει τα ψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Μενιδίου μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή Ψαχνών, πίεσε αρκετά τη γηπεδούχο και κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο να κάνει γκολ τις δύο τελικές της προσπάθειες και να πάει με το 2-0 στα αποδυτήρια. Αρχικά ο Ιρδανίδης στο 19ο λεπτό πήρε την μπάλα από τον Μωϋσιάδη και με ωραία προσπάθεια στην περιοχή άνοιξε το σκορ για τον Αχαραναϊκό.

Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν για να αντιδράσουν και να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά αρκούσε μια αντεπίθεση του Αχαρναϊκού στο 38ο λεπτό, όταν ο Ιορδανίδης άνοιξε ωραία στην κόντρα στον Ταμπάκη και εκείνος κέρδισε στο σπριντ τον Ραπτάκη και τελείωσε τη φάση μέσα από την περιοχή με ωραίο διαγώνιο σουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ηρακλής Ψαχνών άλλαξε πρόσωπα στο κέντρο, αλλά ο Τσιμόντζι δεν κατάφερε να βρει λύσεις και έτσι ο Αχαρναϊκός σχετικά εύκολα κράτησε μακριά από την περιοχή του τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων. Απόλυτα δίκαιη η νίκη για την ομάδα του Γιώργου Βαζάκα απέναντι στους Ευβοιώτες που δεν απείλησαν καθόλου.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Φοιρός): Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Ραπτάκης, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Β. Πατσατζόγλου (65' Μαναρίτσας), Μπακομήτρος, Νάκας (53' Τσιμόντζι), Ενρίκο, Κόσουτιτς, Γουόρντεν.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Μωυσιάδης, Ζώνας, Ιωαννίδης, Εμέκα, Καλογερόπουλος, Νιάρος, Παπατόλιος (90'+3' Παπαδόπουλος), Ιορδανίδης (89' Χατζηκοσμάς), Ταμπάκης (78' Αθανασίου), Γέσιτς.

Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος (Λάρισας)

Βοηθοί: Μπαμπάς (Αθηνών), Γκούσαρη (Φωκίδας)

Last modified onΣάββατο, 03 Ιανουάριος 2015 19:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep