Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αλλάζει... την ψυχολογία

Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε τα γκολ από τις αλλαγές του Νίκου Παντέλη, επικράτησε 2-0 της ΑΕΛ και πήρε «ντόπα» ψυχολογίας για τη συνέχεια.

Τα ντέρμπι του Ολυμπιακού Βόλου με την ΑΕΛ έχουν ξεχωριστή σημασία και για τις δύο ομάδες, με αποτέλεσμα σε πρώτο πλάνο να είναι η ένταση, η δύναμη και ο καθαρός χρόνος των αγώνων δεν είναι πάντα μεγάλος. Στην ανάμετρηση της Κυριακής (09/11) στο ΕΑΚ υπήρξαν πολλές διακοπές, αρκετά φάουλ και λίγο ουσιαστικό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Εκεί η ΑΕΛ έδειξε να ψάχνει την κόντρα για να βάλει τον Ολυμπιακό Βόλου να δώσει χώρο, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Στο δεύτερο μέρος, η γηπεδούχος ομάδα έκανε τις αλλαγές της, έψαξε περισσότερο την επίθεσής της και τα κατάφερε με το... νέο αίμα από τον πάγκο. Η συνεργασία του Αλέξανδρου Νικολιά με τον Θέο έδωσε το πρώτο γκολ στο 77ο λεπτό και από εκεί και πέρα οι «βυσσινί» δεν κατάφεραν να αντιδράσουν. Άφησαν χώρους και τελικά το πλήρωσαν με το γκολ του Νικολιά με κεφαλιά μετά από την σέντρα του Μέζα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Παντέλης): Κασμερίδης, Ζέρης, Μαργαρίτης, Μαρκυδημήτρης, Γιαλούσης, Ρόκας (75' Ρόκας), Κορνελάτος, Πινάρες, Μπιτάνγκ (54' Νικολιάς), Μέζα (90' Μπάρμπας), Κούτσι.

ΑΕΛ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος (46' Μελισσάς), Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Μπίλα (59' Μούτσα Μπλέντι), Στεφανίδης, Περίκο, Τσιλιγκίρης (71' Βερντού).

Διαιτητής: Κιοτζένης (Ξάνθης)

Βοηθοί: Σάββας, Κωτούλας (Σερρών)

Last modified onΚυριακή, 09 Νοέμβριος 2014 21:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep