Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τρίποντο με Κουτσοσπύρο

Τη δεύτερη εντός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Αιγινιακός, που επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα 1926.

Η ομάδα του Σταύρου Διαμαντόπουλου, που έκανε ντεμπούτο με το δεξί στον πάγκο, νίκησε με 1-0 τον Απόλλωνα 1926 με γκολ που σημείωσε ο Κουτσοσπύρος στο 72’. Πήρε το δεύτερο εντός έδρας τρίποντο. Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, με τον Αιγινιακό να είναι ανώτερος και να χάνει τις πιο σημαντικές ευκαιρίες. Πρωταγωνιστές των φάσεων ο Πόποβιτς στο 5’, ο Κουτσοσπύρος στο 12’ και ο Καζάκης στο 44’. Από την άλλη, ο Απόλλων 1926 απείλησε με αντεπιθέσεις. Η σημαντικότερη φάση στο 30’ με τον Ευσταθίου να σουτάρει άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, όμως δεν έγιναν ιδιαίτερα απειλητικοί στην εστία του Τόλιου. Απεναντίας, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν το νικητήριο γκολ με σκόρερ τον Κουτσοσπύρο (προβολή) στο 72’.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE

Οι συνθέσεις:

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Λιόλιος, Μπάρος, Πάβλοβιτς, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο (90+3' Πολύζος), Ζούρκος, Πέντα (20' Δεμιρτζόγλου), Πόποβιτς, Κουτσοσπύρος, Καζάκης (80' Τέλλος).

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Βασίλης Χάβος): Π. Παπαδόπουλος, Γαλανόπουλος, Κουρούπης, Βαγγελόπουλος, Παπαστεριανός, Μπιτσάκος, Σουλίδης (76' Αναστασίου), Νατσιόπουλος (63' Ολίσε), Ευσταθίου, Τσούτσης, Β. Παπαδόπoπουλος (71' Γκέσιος).

Διαιτητής: Σελεμίδης (Πέλλας)

Βοηθοί: Αναστασίου (Λάρισας), Νιώτη (Τρικάλων)

Last modified onΔευτέρα, 10 Νοέμβριος 2014 00:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep