Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έχει τον τρόπο ο Αμανατίδης

Ο Αγροτικός Αστέρας πήρε σπουδαίο διπλό (1-2) επί του Τυρνάβου στο Αλκαζάρ. Φωνάζουν οι Θεσσαλοί.

Θετικό το ντεμπούτο του Περικλή Αμανατίδη στον πάγκο του Αγροτικού Αστέρα, που τις δύο προηγούμενες φορές που έκανε ντεμπούτο στον Αγροτικό είχε δύο νίκες. Ξεκίνησε και πάλι με το δεξί, με την ομάδα του Ευόσμου να επικρατεί με 2-1 του Τυρνάβου μέσα στο Αλκαζάρ. Οι «σταχυοφόροι», αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 17’ με γκολ του Ζυγκερίδη, γύρισαν το ματς, αφού πρώτα είχαν το αριθμητικό πλεονέκτημα με την αποβολή του Χαλούλου στο 61’. Πήραν το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα με σκόρερ τους Μίλιτς (74’) και Πέεφ (83').

Σημειώνεται, πάντως, ότι οι γηπεδούχοι εξέφρασαν πολλά παράπονα για τη διαιτησία και συγκεκριμένα για την αποβολή του Χαλούλου. Όπως τονίζουν, κάρτα στη φάση της αποβολής έπρεπε να πάρει ο Καραμανλής και όχι ο πρώτος...

Ο Τύρναβος κατάφερε να πάρει νωρίς κεφάλι στο σκορ. Στο 17’ ο Ζυγκερίδης, έπειτα από ασίστ του Τσούκαλου, έκανε το 1-0. Κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ του σκορ. Μάλιστα, απειλήθηκε ελάχιστα από τον Αγροτικό Αστέρα, που προσπάθησε χωρίς αποτέλεσμα. Οι Θεσσαλοί ζήτησαν πέναλτι σε τράβηγμα του Καπία στον Τσούκαλο στο 14’.

Στο δεύτερο μέρος, ο Τύρναβος μπήκε επιθετικά, εν τούτοις, έμεινε με δέκα παίκτες στο 61’ έπειτα από την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Χαλούλου. Στο 74’ ο Μίλιτς έφερε το ματς στα ίσα με σουτ από το ύψος του πέναλτι και στο 83’ κατέκτησε το διπλό με σουτ του Πέεφ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE

Οι συνθέσεις:

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτης, Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Χαλούλος, Ζυγκερίδης (63' Στεργιανός), Γεωργίου, Τσούκαλος (44' Ποκόνγκ), Παληγεώργος (79' Μιλουτίνοβιτς), Μπράνκοβιτς, Σολφερίνο, Ντατίδης.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Περικλής Αμανατίδης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Τριανταφυλλίδης (Χατζηηλιάδης), Καπίας, Καραντασιάδης, Γεωργιάδης, Σαμουηλίδης (63' Βελλίνης), Καθάριος, Καρακατσάνης, Πέεφ, Κρυστάλλης (64' Μίλιτς).

Διαιτητής: Κοτσάνης (Δράμας)

Βοηθοί: Χατζηνάκος (Δράμας), Κύφος (Πιερίας)

Last modified onΚυριακή, 09 Νοέμβριος 2014 19:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep