Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Τον καρδιοχτύπησε

Ο Αχαρναϊκός πήρε τη νίκη με 3-1 απέναντι στον Πανηλειακό, αλλά χρειάστηκε πρώτα να τον αφυπνίσει η ομάδα του Πύργου.

Η ομάδα του Αχαρναϊκού πήρε προβάδισμα νωρίς στο σκορ με τον Ιορδανίδη στο 25ο λεπτό και στη συνέχεια είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς να δημιουργεί ευκαιρίες. Αυτό έδωσε στον Πανηλειακό την ευκαιριά να ψάξει χώρους και γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο και αφού έκανε τα πρώτα του σουτ με τον Μπουντόπουλο (59') και την κεφαλιά του Χατζόγλου (60') στο κόρνερ που ακολούθησε.

Στο 68ο λεπτό ήρθε το 1-1 από εκπληκτική κεφαλιά του Τσίτα μέτα από ωραία σέντρα του Νικολόπουλου και από εκείνο το σημείο άγχωσε τους γηπεδούχους. Χρειάστηκαν δέκα λεπτά πίεσης για να έρθει το γκολ του Καλαμιώτη από λάθος της άμυνας που δεν κατάφερε να διώξει τη μπάλα σε κόρνερ του Γέσιτς, αλλά να την στείλει στο δεύτερο δοκάρι που περίμενε ο αμυντικός μέσος της ομάδας του Μενιδίου για να σκοράρει με κεφαλιά στο 77'.

Το σκορ έκλεισε ο Γέσιτς με χτύπημα πέναλτι στο 84ο λεπτό που έκανε ο Κασνέτση που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα σε επέλαση του Ταμπάκη από την αριστερή πλευρά. Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας νίκη του Αχαρναϊκού που δεν είχε καταφέρει να εκμεταλλευθεί την έδρα του μέχρι τώρα. 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΗΣΗΣ

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Μωυσίδης, Ζώνας, Ταμπάκης, Γέσιτς, Αθανασίου (87' Χριστόπουλος), Παπατόλιος (63' Καλαμιώτης), Ιωαννίδης, Μανουσάκης (56' Καλογερόπουλος), Στουρνάρας, Ιορδανίδης.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Ηλίας Φυντάνης): Γκίνης, Γράικος, Κασνέτση, Τσίτας, Νικολόπουλος, Πούρνος (55' Αρμένης), Μπαξεβάνου (63' Σέρα), Μαζιώτης, Εμμανουήλ (82' Κυριακάκης), Χατζόγλου, Μπουντόπουλος.

Διαιτητής: Ντοκάκης (Χανίων)

Βοηθοί: Κωνστάντιος (Εύβοιας), Μπαλιάκα (Λέσβου)

Last modified onΚυριακή, 09 Νοέμβριος 2014 17:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep