Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Με το ίδιο νόμισμα

Ο Αχαρναϊκός πήρε τη νίκη στον Ταύρο με 2-0 και... ξεπλήρωσε τον αποκλεισμό του στο Κύπελλο.

Η ομάδα του Αχαρναϊκού κατάφερε να πάρει εκδίκηση από τον Φωστήρα για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, ενώ κέρδισε με τον τρόπο που έχασε την προηγούμενη αγωνιστική από την Ερμιονίδα. Ο Φονέας είχε στον Ταύρο την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, μπήκε δυνατά και έκανε φάσεις, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ.

Αντίθετα, η ομάδα του Μενιδίου εκμεταλλεύτηκε μια κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ του Γέσιτς που άνοιξε στον Ιορδανίδη και άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό. Από τη στιγμή που ο Φωστήρας έμεινε πίσω στο σκορ πίεσε τον Αχαρναϊκό που έδωσε χώρους, αλλά πάλι δεν κατάφερε να κάνει φάσεις στην περιοχή του.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές του Βαζέχα άλλαξαν την εικόνα της ομάδας του Ταύρου, οι «πράσινοι» πιέστηκαν περισσότερο, αλλά πάλι δεν άφησαν κενά για ευκαιρίες. Στο τέλος μάλιστα ήρθε το 0-2 από τον Ιορδανίδη που εκμεταλλεύθηκε σέντρα του Στουρνάρα και έστειλε την μπάλα στα δύχτια.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κριστόφ Βαζέχα): Γκέκας, Βλάχος (46' Μήτκας), Μεντί, Γρομητσάρης, Κακαράς, Τεγούσης (74' Ποτουρίδης), Κρητικός, Μουστόγιαννης, Ψυχογυιός, Ματσούκας, Τσεμπέσι (46' Σιώπης).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Μωυσιάδης, Ζώνας, Γέσιτς (80' Καλογερόπουλος), Παπατόλιος, Κοντογουλίδης (55' Ταμπάκης), Ιωαννίδης, Μανουσάκης, Στουρνάρας, Ιορδανίδης, Καλαμιώτης (78' Αθανασίου).

Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Νικολακάκης (Ηρακλείου), Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής)

Last modified onΣάββατο, 25 Οκτώβριος 2014 19:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep