Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δύο... ροπαλιές από τον Λουκίνα!

Με σκόρερ τον Λουκίνα, ο Ηρακλής πέτυχε την τρίτη του νίκη επικρατώντας 2-0 του Τυρνάβου.

Ο Ηρακλής πανηγύρισε την τρίτη του νίκη στο Πρωτάθλημα απέναντι στον Τύρναβο καθώς πέρασε με 2-0 από το Αλκαζάρ. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ήταν εμφανώς ανώτερη των Θεσσαλών και έφτασε δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών με δύο γκολ του Γιάννη Λουκίνα. Ο τελευταίος, μάλιστα, αντικατέστησε τον Εμάνουελ Περόνε, που δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού.

Στην αντίπερα όχθη, το συγκρότημα του Άγγελου Διγκόζη απογοήτευσε με την εικόνα που παρουσίασε και μοιραία υπέστη τη δεύτερη διαδοχική εντός έδρας ήττα μετά από αυτήν από τη Ζάκυνθο.

Ο Τύρναβος λίγο έλειψε να αιφνιδιάσει τον Ηρακλή, καθώς απείλησε μόλις στο 2', όμως στη συνέχεια... εξαφανίστηκε. Οι φιλοξενούμενοι μετά το κακό πρώτο δεκάλεπτό τους, ανέβασαν την απόδοσή τους και πήραν τα ηνία.

Ο Ηρακλής απείλησε τον τερματοφύλακα Πρίφτη κυρίως με τον Λουκίνα που αστόχησε στο 20' και στο 28'. Ωστόσο, στο 31' ο άσος του Ηρακλή κατάφερε να σκοράρει και να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Η αντίδραση των Λαρισαίων δεν ήρθε και ο «γηραιός» κράτησε εύκολα το υπέρ του σκορ ως το τέλος του πρώτου μέρους.

Ο Διγκόζης επιχείρησε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του και προχώρησε σε δύο αλλαγές στην ανάπαυλα βάζοντας στο παιχνίδι τους Παληγεώργο και Γεωργίου. Ωστόσο, τα σχέδια του τεχνικού του Τυρνάβου χάλασαν πολύ γρήγορα αφού στο 51' ο Πεχλιβανόπουλος αντίκρυσε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποχώρησε αφήνοντας τους Λαρισαίους με αριθμητικό μειονέκτημα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ηρακλής διαθέτει την εμπειρία και την ποιότητα για να διαχειριστεί σωστά έναν αγώνα στον οποίο έχει προβάδισμα και παίζει με παίκτη παραπάνω. Η ομάφα της Θεσσαλονίκης πίεσε τον αντίπαλό της αναζητώντας το δεύτερο γκολ, το οποίο ήρθε στο 74' και πάλι με τον Λουκίνα, ο οποίος ουσιαστικά «κλείδωσε» την τρίτη νίκη του Ηρακλή.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Αγγελος Διγκόζης): Πρίφτης, Στεργιανός, Καραμανλής, Ιβανίδης (46' Παληγεώργος), Πεχλιβανόπουλος, Σουλιώτης, Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Ζυγκερίδης (46' Γεωργίου), Σολφερίνο, Μούσα Ποκόνγκ (78' Τσούκαλος).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Στάμου, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ρομάνο, Πασάς (75' Κάσσος), Τσιλιανίδης (59' Σιατραβάνης), Λουκίνας (82' Αγγελούδης).

Διαιτητής: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Γεωργάκης (Ηπείρου), Τίκας (Θεσπρωτίας)

Last modified onΣάββατο, 25 Οκτώβριος 2014 18:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep