Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Άνετα ο Παναιγιάλειος

Φιλική νίκη (3-0) σε βάρος του Φωστήρα σημείωσε ο Παναιγιάλειος.

Έπειτα από την ακύρωση του προγραμματισμένου για την Παρασκευή (26/09) φιλικού με τη Θύελλα Πατρών ο τεχνικός του Παναιγιαλείου, Μουράτ Σεροπιάν έκανε δοκιμές το Σάββατο (27/09) απέναντι στον Φωστήρα. Στη φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο οι «μελανόλευκοι» έδειξαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο και επικράτησαν 3-0 με γκολ του Μίλιεβιτς στo 20', αυτογκόλ του Ζυγογιάννη στο 57' έπειτα από προσπάθεια του και Κατσικοκέρη στο 80'. Ο τεχνικός του Φονέα, Κριστόφ Βαζέχα έδωσε χρόνο κυρίως σε όσους δεν έπαιξαν μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο απέναντι στον Πανιώνιο.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Σταυριανός, Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Σταμόγιαννος, Ιωάννου, Νάστος, Ουρτάδο, Μίλιεβιτς, Σκαρτσίλας, Πόνσε, Μπούνας. Έπαιξαν και οι: Σανδραβέλης, Τσατσαρής, Σεχολάρι, Μπουρλάκης, Ζάμπα, Κατσικοκέρης, Τζημογιάννης.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κριστόφ Βαζέχα): Τσιφλίδης, Κρητικός, Βλάχος, Ψυχογιός, Μουστόγιαννης, Κανελλόπουλος, Μεντί, Σακελλαρίου, Ζυγογιάννης, Μουκίδης, Μακρίδης. Έπαιξαν και οι: Μπότος, Μπαστάνης, Ματσούκας, Λιβαδάς.

Last modified onΣάββατο, 27 Σεπτέμβριος 2014 20:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep