Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χορταστική ισοπαλία στο Μενίδι

Ο Απόλλων Σμύρνης προηγήθηκε δύο φορές, αλλά έμεινε στο 2-2 με τον Αχαρναϊκό.

Μία ακόμα πρόβα ενόψει πρωταθλήματος έκαναν το απόγευμα του Σαββάτου (27/09) στο Μενίδι ο Αχαρναϊκός και ο Απόλλων Σμύρνης. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» προηγήθηκε στο 28' με κεφαλιά του Κοτσώνη έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ενρίκο, αλλά στο 44' ο Ταμπάκης έφερε το ματς στα ίσα. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός του Απόλλωνα στο 57' μετά την ασίστ στο πρώτο τέρμα, σημείωσε και το πρώτο του γκολ στο 57' όταν πήρε ριμπάουντ έπειτα από σουτ του Αλίπιο και έκανε το 1-2. Ωστόσο, στο 81' ο Γέσιτς κέρδισε πέναλτι από τον Πίτκα και ο ίδιος διαμόρφωσε το 2-2.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει στο 70' όταν ο Αθανασίου δεν μπόρεσε με προβολή να βρει μπάλα, ενώ λίγο πριν το φινάλε ο Ψύχος έσωσε την εστία του σε πλασέ του Αλίπιο μετά από σέντρα του Χατζηζήση. Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε κοντράρισμα της μπάλας πάνω στον Μωυσιάδη μετά από σουτ του Κυβελίδη, φάση στην οποία αυτή χτύπησε στο κάθετο δοκάρι.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Στουρνάρας, Ιωαννίδης, Μωυσιάδης, Ζώνας, Παπατόλιος, Καλαμιώτης, Ταμπάκης, Γέσιτς, Μανουσάκης, Κοντογουλίδης. Έπαιξαν και οι: Κούμης, Ψύχος, Εμέκα, Χριστόπουλος, Αθανασίου, Θεοδώρου, Ζωγράφος, Κολονέρος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Πίτκας, Φουκαράς, Λαγός, Καρακώστας, Κοτσώνης, Χατζής, Σέτι, Βασιλαντωνόπουλος, Ενρίκο, Ψύρρας, Κυβελίδης. Έπαιξαν και οι: Ντούνης, Αλίπιο, Ηρακλής, Χατζηζήσης, Φαρινόλα, Νανία.

Last modified onΣάββατο, 27 Σεπτέμβριος 2014 19:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep