Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιβλητική η ΑΕΚ, 4-0!

Εντυπωσιακή η ΑΕΚ, συνέτριψε με 4-0 τον Απόλλωνα 1926.

Η ΑΕΚ έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση καθώς επιβλήθηλε 4-0 του Απόλλωνα 1926 στο ΟΑΚΑ, σε ένα ακόμη απόλυτα θετικό τεστ για το συγκρότημα του Τραϊανού Δέλλα, το οποίο περιόρισε σε παθητικό ρόλο την ομάδα της Καλαμαριάς.

Η ΑΕΚ μπήκε... φουριόζα στον αγωνιστικό χώρο και στο 11' ήδη προηγούνταν 2-0. Ο Αραβίδης με κοντινό πλασέ (έπειτα από απόκρουση του Βρονταρά σε σουτ του Μπαρμπόσα) άνοιξε το σκορ στο 5' και έξι λεπτά αργότερα, ο σκόρερ τροφοδότησε τον Ντούνη, που πλάσαρε σωστά τον Βρονταρά, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ.

Στη συνέχεια, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν.

Στην επανάληψη, η ΑΕΚ διατήρησε την πρωτοβουλία ωστόσο επηρεάστηκε από τις πολλές αλλαγές που πραγματοποίησε ο Δέλλας στο 61', γεγονός που επέτρεψε στους Πόντιους να κερδίσουν μέτρα στο γήπεδο.

Εντούτοις, στο 71' η «Ένωση» βρήκε για τρίτη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα με σουτ του Ντακόλ, εκτός περιοχής, και αφού η μπάλα κάπου κόντραρε. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Μπρέσεβιτς να χριστεί σκόρερ με σουτ από κοντά έπειτα από πάσα του Ντακόλ, διαμορφώνοντας με τον τρόπο αυτό το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΚ: Βούρας (46' Καραγκιολίδης), Γεωργέας (61' Μπακάκης), Πεταυράκης (70' Γροντής), Σαρρής (70' Λαμπρόπουλος), Κολοβέτσιος (61' Σβάρνας), Φαγέ (46' Πλατέλλας), Κορδέρο (61' Ρόβας), Ντούνης, Ανάκογλου (70' Μπρέσεβιτς), Μπαρμπόσα (61' Ντακόλ), Αραβίδης (70' Τζανετόπουλος).
ΑΠΟΛΛΩΝ 1926: Βρονταράς, Μπιτσάκος, Κατσιαρός (87' Τσεμεκίδης), Δήμου (64' Κουρούπης), Ακασού, Ολίσε (64' Κιόσε), Νατσιόπουλος, Ευσταθίου (87' Μέσι), Βαγγελόπουλος, Παπαδόπουλος (73' Γκέσιος), Τσούτσης (46' Καράμπελας).

Last modified onΚυριακή, 07 Σεπτέμβριος 2014 09:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep