Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χωρίς γκολ στο Αλκαζάρ

Ο Τύρναβος αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0 με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ντεμπούτο Κουλουχέρη!

Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι έδωσαν το απόγευμα του Σαββάτου (06/09) στο Αλκαζάρ ο Τύρναβος και η Αναγέννηση Καρδίτσας, λίγες ημέρες πριν τις ρεβάνς για το Κύπελλο. Το θεσσαλικό ντέρμπι, πάντως, δεν έβγαλε νικητή, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0, αλλά τον Ευθύμη Κουλουχέρη να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του και να επιβεβαιώνει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του flnews.gr σχετικά με την επικείμενη μεταγραφή του στους «κιτρινόμαυρους»!

Το ματς είχε αρκετές δυνατές μονομαχίες και λίγες καλές στιγμές, με τον Πρίφτη να σώζει την εστία του σε προσπάθειες των Μαυρία (42'), Τζέκου (60') και Νίκιτς (75').

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Ντάλλας, Καραμανλής, Σαμαράς, Στεργιανός, Καρακώστας, Μούσσα, Παληγιώργος, Παπαχρήστος, Ιβανίδης, Ότα, Ζυγκερίδης. Έπαιξαν και οι: Πρίφτης, Χαλούλος, Σιάτρας, Μπράνκοβιτς, Νταντίδης, Μιλουτίνοβιτς, Γεωργίου, Τσούκαλος, Σολφερίνο, Λίταινας, Σουλιώτης

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μέλκα, Παπαργυρίου, Κουλουχέρης, Σάββας, Ρόβας, Κουλίδης, Μαυρίας, Γκουγκούδης, Μπουντούρης, Νίκιτς, Τζέκος. Έπαιξαν και οι: Στάμος, Χατζηρίζος, Παναγιωτόπουλος, Αναστασίου, Μίχος, Αδαμόπουλος, Κοντός, Υφαντής, Βουτσιάς, Μπιτέλης, Τσιάμης.

Last modified onΣάββατο, 06 Σεπτέμβριος 2014 21:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep