Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ροπαλιά» τριάδας ο Ολυμπιακός!

Τεράστιο «διπλό» (0-1) του Ολυμπιακού Βόλου στο Καυτανζόγλειο σε βάρος του Ηρακλή, που έχασε το τρένο!

Την κατάσταση στα χέρια του πήρε ο Ολυμπιακός Βόλου μετά το τεράστιας σημασίας τρίποντο στη Θεσσαλονίκη, επί του Ηρακλή. Οι «ερυθρόλευκοι» με σουτ του εορτάζοντα Γιάννη Κατσίκη στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης έριξαν στο καναβάτσο τον Γηραιό, που πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι και η νέα σεζόν θα τον βρει στη Football League. Οι γηπεδούχοι αδράνησαν στα πρώτα λεπτά, άφησαν αμαρκάριστο τον 35χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος με εξαιρετικό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Κηπουρό και έγραψε το 0-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Και να φανταστεί κανείς ότι πριν από περίπου 15 ημέρες ο ίδιος είχε τεθεί εκτός πλάνων λόγω της αποβολής του στο ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου...

Ο Γηραιός από εκείνο το σημείο και μετά πήρε τον έλεγχο του αγώνα. Πίεσε τους φιλοξενούμενους, αλλά πλην ελαχίστων εξαιρέσεων δεν απείλησε ιδιαιτέρως την εστία του Γκίτκου. Ο πολύπειρος γκολκίπερ, βέβαια, έκανε την απόκρουση της αναμέτρησης στο σουτ του Τάι, στο 51'. Στο δεύτερο μισό οι παίκτες του Νίκου Παντέλη έπεφταν διαρκώς στον αγωνιστικό χώρο, άλλοτε σκοπίμως για να κερδίσουν χρόνο, άλλοτε εξαιτίας σκληρών μαρκαρισμάτων των γηπεδούχων. Διατήρησαν το υπερπολύτιμο τρίποντο, που τους επιτρέπει να κρατάνε στα χέρια τους την τρίτη θέση, που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ για την άνοδο.

Εξαιτίας των όσων διαδραματίζοταν στις κερκίδες του Καυτανζογλείου (σφυρίγματα, κάψιμο πανό και βαρελότα), ο κατά τα άλλα θετικός διαιτητής Μάνταλος διέκοψε για μερικά λεπτά το ματς, τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κηπουρός, Μπουκουβάλας, Παπαστεριανός, Σαββίδης (46΄Χιονίδης), Κοντέων, Κοντοδήμος, Ιντζόγλου, Λίμα, Τάϊ, Ματσούκας (75' Μπαμπά), Τσιλιανίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Παντέλης): Γκίτκος, Αρβανίτης, Γιαλούσης, Κατσιαρός, Ζέρης, Ρόκας, Πινδώνης, Νικολιάς (79' Ιωάννου), Μπρέσκα (62' Μόνχε), Γκούρμα, Κατσίκης (88' Κολημήτρας).

Last modified onΚυριακή, 25 Μάιος 2014 02:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep