Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

180 λεπτά μακριά από το όνειρο

Ακόμα πιο κοντά στο όνειρο η Νίκη Βόλου, 2-0 τον Φωστήρα.

Το... χρέος της έκανε το απόγευμα του Σαββάτου (24/05) στο Πανθεσσαλικό η Νίκη Βόλου. Η θεσσαλική ομάδα χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα έκανε το καθήκον της και χάρη στην πίεση που άσκησε στο πρώτο ημίχρονο, επικράτησε του Φωστήρα 2-0. Έτσι, οι «κυανόλευκοι» θέλουν τέσσερις ακόμα πόντους στις δύο αγωνιστικές που απομένουν, ώστε ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων στα υπόλοιπα ματς, να πανηγυρίσουν την άνοδο στη Super League!

Στο 14' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Μπρούνο Πινιέιρο και στο 36' ο Ρονκάτο έβγαλε τη μπαλιά στον Ισαάκ και ο Ισπανός διαμόρφωσε το 2-0. Το ματς είχε διαδικαστικό χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο, με τη Νίκη Βόλου να κάνει συντήρηση δυνάμεων και να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την επίτευξη του μεγάλου στόχου. Από την άλλη πλευρά, ο Φωστήρας εκτός στόχων, προσπάθησε στο πρώτο 45λεπτο να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, αλλά έδειξε πως έχει ξεμείνει από δυνάμεις. Στα δυσάρεστα για τους Θεσσαλούς, οι τραυματισμοί των Αποστολίδη, Ισαάκ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης (60' Ταΐρης), Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Πινιέιρο (74' Μπακάλης), Ρεπετσάς, Μπιτσάκος, Γκότοβος, Μανουσάκης, Ρονκάτο, Ισαάκ (79' Τσουκάνης), Σουλίδης.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Σβεν Φαντενμπρόεκ): Γιαννιώτης, Κακαράς, Ρουγκάλας, Τασουλής, Γαρουφαλιάς (69' Σμυρλής), Ζιαμπάρης, Γκίνο, Τεγούσης, Μακρίδης, Λύρας (83' Γ. Μπαστάνης), Σεχολάρι.

Διαιτητής: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)

Βοηθοί: Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Γεωργιάδης (Κοζάνης)

Last modified onΣάββατο, 24 Μάιος 2014 21:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep