Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ούτε τώρα!

Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε τριπλάσιες τελικές από την Κέρκυρα, αλλά αστοχία και... Κουτζαβασίλης έφεραν νέα ισοπαλία (0-0) με την Κέρκυρα.

Νέα αρχή με τρίποντο σε βάρος της Κέρκυρας ήθελε να κάνει ο Ολυμπιακός Βόλου, όμως ούτε η αυλαία του δεύτερου γύρου τον βρήκε νικητή. Οι Θεσσαλοί αποδεκατισμένοι λόγω τραυματισμών, έχασαν και τον Καρρά στο 21' τραυματία και, όπως αποδείχτηκε, δεν ήταν το πρώτο πράγμα που θα πήγαινε στραβά για τους ίδιους. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την κατοχή (58%-42%), τριπλάσιες τελικές (15-5), όμως παραχώρησαν την 4η διαδοχική ισοπαλία και παρότι η διαφορά από την 1η θέση παρέμεινε στο τρίποντο, ο προβληματισμός μεγάλωσε.

Οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 24' με τον Κουτζαβασίλη να νικά τον Νικολιά και στο 44' ο γκολκίπερ των Φαιάκων είπε όχι σε σουτ του Μπρέσκα, ενώ στην επαναφορά ο Βενέτης έδιωξε τη μπάλα σε σουτ του Πινδώνη πριν αυτή περάσει τη γραμμή. Η πίεση έγινε μεγαλύτερη, αλλά ο Γκούρμα έδειξε πως...δεν τον θέλει. Στο 55' αστόχησε με προβολή και στο 81' νικήθηκε από τον Κουτζαβασίλη, με τον δεύτερο να αποκρούει και να στέλνει τη μπάλα στο δεξί του δοκάρι! Στην ίδια φάση είχε πει «όχι» και σε δυνατό σουτ του Μπρέσκα.

Η Κέρκυρα φρέσκαρε στο δεύτερο ημίχρονο την επίθεσή της, προσπάθησε να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις και παρότι δεν πήρε το «διπλό» και τη ρεβάνς για την ήττα της πρεμιέρας, έφυγε με έναν πολύτιμο πόντο από το ΕΑΚ Βόλου και απέκτησε εκ νέου συγκάτοικο, τη Νίκη Βόλου στην κορυφή.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Παντέλης): Γκίτκος, Γιαλούσης, Καρράς (21' Κόμνος), Μελίσσης, Αρβανίτης, Πινδώνης, Κριστόμπαλ, Καρίλ (79' Ιωάννου), Μπρέσκα, Νικολιάς (66' Μόνχε), Γκούρμα.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βλάχος, Βενέτης (63' Μαραγκός), Παρασκευαΐδης, Ζορμπάς, Ναγιάρ, Γκόμες, Κόντος (46' Σουάνης), Μπεριάν, Ανδρεόπουλος, Σίκιμιτς (57' Μπαλντοβαλίεφ).

Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)

Βοηθοί: Γρεβένης (Χαλκιδικής), Γεωργαράκος (Αθηνών)

Last modified onΤετάρτη, 07 Μάιος 2014 20:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep