Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βήμα ανόδου με Ανιέτε

Η Νίκη Βόλου επικράτησε με 1-0 στην έδρα του Αιγινιακού και συνεχίζει σε τροχιά Super League.

Η ομάδα του Βόλου με ένα γκολ του Ανιέτε στις αρχές του δεύτερου μέρους (49') πήρε ακόμη τρεις βαθμούς που τη φέρνουν πιο κοντά στην άνοδο, έξι βήματα πριν από το τέλος των play off.

Ο κακός της δαίμονας, Αιγινιακός, δεν κατάφερε να της κάνει πάλι τη ζημιά, αφού δεν είχε τη λύση στην τελική προσπάθεια και έμεινε για ακόμη ένα ματς χωρίς να βρει δίχτυα. Βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και έχει πάρει την κατηφόρα. Από την άλλη πλευρά, η Νίκη Βόλου μπορεί να τελείωσε το πρώτο ημίχρονο χωρίς τελική προσπάθεια, αλλά στο δεύτερο αιφνιδίασε τους γηπεδούχους με ωραία κάθετη πάσα του νεοεισελθόντα Ρονκάτο και διαγώνιο σουτ του Ανιέτε που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τόλιου.

Η συνέχεια είχε πολλά νεύρα, που εντάθηκαν από το πρώτο ημίχρονο, οπότε δόθηκαν τέσσερις κίτρινες κάρτες. Στις καθυστερήσεις του ματς, μάλιστα, ο Μπακάλης είδε την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη). Ο διαιτητής θα μπορούσε να είχε δείξει νωρίτερα την άγουσα στα αποδυτήρια στον Φαμπίνιο, που συνέχισε να παίζει σκληρα παρότι είχε δει κίτρινη κάρτα πολύ νωρίς.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Κωνσταντινίδης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Σαμαράς, Φαμπίνιο, Πέντα, Χατζής (81' Ζούρκος), Γεωργίου (63' Μπελόν), Γκέσιος, Κουτσοσπύρος (58' Δήμου).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Ρεπετσάς, Πινιέιρο, Μπιτσάκος, Μπακάλης, Σουλίδης (42' Ρονκάτο), Μανουσάκης, Ανιέτε (71' Ισαάκ), Τζιώρας (86' Γιώτας).

Διαιτητής: Σωσώνης (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Δουδούμης, Δόσκορης (Φθιώτιδας)

Last modified onΤετάρτη, 07 Μάιος 2014 18:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep