Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εφτάψυχος Αιγινιακός!

Ο Αιγινιακός ανέτρεψε το 0-2 σε 3-2 απέναντι στη Νίκη Βόλου και μπήκε δυνατά στη διεκδίκηση της ανόδου!

Το καλύτερο ματς της πρεμιέρας των play off έγινε την Τετάρτη (09/04) στο Πανθεσσαλικό. Η Νίκη Βόλου με το πλεονέκτημα των δύο πόντων μπήκε με... αέρα απέναντι στον Αιγινιακό και έπιασε στον ύπνο τους Κατερινιώτες. Στο 13' ο Τζιώρας στην αντεπίθεση άνοιξε το σκορ, στο 17' ο Ανιέτε με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν έχασαν την πίστη τους...

Στο 21' ο Μπελόν πάσαρε στον Γιαζιτζόγλου και ο μπακ του Αιγινιακού με σέντρα έδωσε περίεργη τροχιά στη μπάλα και μείωσε σε 2-1, ενώ η ισοφάριση ήρθε από τον εξαιρετικό Ζούρκο στο 39' με σουτ εκτός περιοχής. Ωστόσο, τα χειρότερα δεν είχαν έρθει για τη Νίκη Βόλου και στο 70' ο Ζούρκος βρήκε με σκαφτή μπαλιά τον Κωνσταντινίδη για την ολική ανατροπή! Οι Θεσσαλοί προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν την κατοχή, τις ευκαιρίες, όμως ο Τόλιος με σωτήριες επεμβάσεις κράτησε το 3-2 και φρόντισε, ώστε οι φιλοξενούμενοι να αναρριχηθούν στην 3η θέση! Όσο για τη Νίκη; Παραμένει από πέρυσι χωρίς εντός έδρας νίκη στα μπαράζ ανόδου. 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Γκότοβος, Πινιέιρο, Μπακάλης (72' Σουλίδης), Ακασού, Ισαάκ (85' Τσίτας), Ρονκάτο (74' Μανουσάκης), Ανιέτε, Τζιώρας.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Κωνσταντινίδης, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Ζούρκος (87' Γεωργίου), Μανζάνο, Μπελόν (80' Δήμου), Γκέσιος (67' Πέντα), Κουτσοσπύρος.

Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς)

Βοηθοί: Ναλμπάντης, Πεντζερετζής (Κιλκίς)

Last modified onΤετάρτη, 09 Απρίλιος 2014 20:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep