Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκη Καλλιθέας με Γλυφάδα!

Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν 3-1 της Γλυφάδας σε φιλικό παιχνίδι στο Ελ Πάσο.

Νίκη με 3-1 για την Καλλιθέα σε φιλικό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας απέναντι στη Γλυφάδα. Οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν με 3-1, έχοντας στη σύνθεσή τους αρκετούς παίκτες από τις υποδομές. Το σκορ άνοιξε ο Αρναρέλλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ, σειρά πήρε ο Κατσικογιάννης με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ρόχας, ενώ το τρίτο τέρμα σημείωσε ο Σάμαρης με σουτ έξω από την περιοχή.
Η Γλυφάδα μείωσε το σκορ σε 3-1 στο 70', με τον Κατσαΐδώνη. Ο ίδιος παίκτης, που είναι 16 ετών, είχε δοκάρι λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Καλλιθέα (Σ. Γκόγκιτς): Οντόμπο, Οικονομάκος, Τραγουλιάς, Τσώνης, Μπριλάκης, Δημητρίου, Κατσικογιάννης, Αρναρέλλης, Ρόχας, Τόρες, Λαμπράι Σέρτζιο. Στο δεύτερο έπαιξαν οι: Ντογκοτάρι, Ευαγγέλου, Παγώνης, Πίτσινος, Κοσκινάς, Ρόγκας, Σουκρή Ογλού, Σάμαρης, Εμβέλε, Σαμπάλ.

Γλυφάδα (Κ. Μίχας): Πασάι, Μαρκάκης, Μπότης, Τσακύρης, Αφράτης, Μουστάκης, Νίκου, Κωνσταντινίδης, Ταμπάκης, Ραχήμ, Ζοάο Πάολο. Στο δεύτερο έπαιξαν και οι: Διγαλάκης, Γκέγκας, Διαμαντόπουλος, Αλεβίζος, Σταματέας, Λούκας, Ριζούλης, Κατσαϊδώνης, Χατζής, Κόκκαλης.

Last modified onΤετάρτη, 09 Απρίλιος 2014 19:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep