Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παραμονή στο τέλος

Ο Πιερικός πήρε τη νίκη επί της Δόξας Δράμας με 2-1 στο 89ο λεπτό και εξασφάλισε και μαθηματικά την σωτηρία του.

Πάση θυσία νίκη ήθελε το απόγευμα της Δευτέρας (17/03) ο Πιερικός απέναντι στη Δόξα Δράμας για να δώσει αίσιο τέλος σε μία επεισοδιακή σεζόν και τα κατάφερε λίγο πριν το φινάλε! Η ομάδα της Κατερίνης προηγήθηκε νωρίς με τον Ελευθεριάδη (3'), αλλά δέχθηκε την ισοφάριση άμεσα από τον Κάσσο. Το άγχος δεδομένα βάρυνε τα πόδια των γηπεδούχων, πόσω μάλλον από τη στιγμή που ο Μανίκας έχασε πέναλτι στο 51', όμως στο 89' από μοιραίος έγινε... ωραίος και σημείωσε το γκολ παραμονής.

Ο Πιερικός απομακρύνθηκε έξι πόντους από τη ζώνη υποβιβασμού, υπερέχει του Βατανιακού στην ισοβαθμία και πανηγύρισε τη σωτηρία. Όσο για τους «Μαυραετούς»; Με νίκη σε βάρος της Αναγέννησης Γιαννιτσών την προσεχή αγωνιστική θα εξασφαλίσουν και εκείνοι την παρουσία τους στο προσεχές πρωτάθλημα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Καμπερίδης): Πατσιογεώργος, Καραγκούνης, Ντόικιτς, Ιορδανίδης, Παπατόλιος (75' Χ. Καρτσαμπάς), Ίτσιος, Μανίκας, Μπρίτο (46' Νικολίτσης), Παπαδόπουλος, Λαζαρίδης, Ελευθεριάδης (64' Κέρι).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Γιώργος Κουδούνης): Δαύκος, Περπερίδης, Μπουτζίκος, Νατσούρας, Στεργιανός (45+2 Σιάμπος), Ρούτσης, Στόικος, Μοσχάκης (79' Βλασόπουλος), Κάσσος, Σμίλιανιτς (66' Χιντασέλι), Ετόφ.

Διαιτητής: Τ. Τίκας (Πρέβεζας)

Βοηθοί: Νατσιούλας (Λάρισας), Νιώτη (Τρικάλων)

Last modified onΔευτέρα, 17 Μάρτιος 2014 20:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep