Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καρέ με πεντάρα

Με χατ τρικ του Ισαάκ Χοβέ η Νίκη Βόλου διέσυρε 5-0 την Αναγέννηση στα Γιαννιτσά.

Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων στα Γιαννιτσά δεν έγειρε ερωτήματα σχετικά με τον τελικό νικητή, αλλά μόνο για την έκταση του σκορ. Τα πρώτα λεπτά κύλησαν με πίεση της Νίκης Βόλου στην εστία των Γιαννιτσών, αλλά χωρίς να κάνει ευκαιρίες και χρειάστηκε στο 28ο λεπτό μια διεκδίκηση του Ισαάκ στην περιοχή από κόντρες για να ανοίξει η άμυνα και το σκορ.

Από εκεί και πέρα όλα έγιναν πιο απλά. Τα λάθη στην άμυνα της Αναγέννησης έγιναν περισσότερα, όπως και οι χώροι, με αποτέλεσμα να κλείσει το σκορ στο 5-0 με δύο ακόμη γκολ του Ισαάκ και από ένα των Τζιώρα, Ανιέτε που ήταν από τους πιο δημιουργικούς παίκτες της. Η διαφορά από την πρώτη θέση μειώθηκε εκ νέου στο τρίποντο, ενώ αυτή από την 4η παράμεινε στους πέντε.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Θανάσης Δημόπουλος): Χατζιλάρι, Κυριακίδης, Λαμπάκης (59' Μπονγκ), Αγγελίδης, Κρινίτσας, Σάρρος, Μπαξεβάνος, Λυσίτσας (69' Καρτάλ), Χατζηστεφάνου, Σιδηρόπουλος, Ιορδανίδης (51΄Αλέκου).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Μπιτσάκος (68' Πιταράς), Ρεπετσάς, Γιώτας (60' Σουλίδης), Τσουκάνης (76' Παπαδόπουλος), Μπακάλης, Πινιέιρο, Ρονκάτο, Ανιέτε, Ισαάκ, Τζιώρας.

Διαιτητής: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Δ. Τίκας (Θεσπρωτίας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας)

Last modified onΔευτέρα, 17 Μάρτιος 2014 17:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep