Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πρώτος με τη... βούλα

Ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε 2-1 της Επισκοπής σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από τα λάθη του διαιτητή.

Το πέναλτι με το οποίο κρίθηκε η αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με την Επισκοπή δεν ήταν, αλλά αυτό μπορεί να προστεθεί στα πολλά λάθη του διαιτητή. Ο Σταθόπουλος έχασε το ματς από τα πρώτα λεπτά, όταν έπρεπε να αφήσει με δέκα παίκτες την Επισκοπή και να δείξει το σημείο του πέναλτι στο 3ο λεπτό σε ανατροπή του Δεινόπαπα στην περιοχή.

Οι φωνές των γηπεδούχων ήταν στην αρχή και αυτές της Επισκοπής στο τέλος, όταν σε χτύπημα της μπάλας στο στήθος του Σουμπασάκη, ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Ο Γκούρμα έκανε το 2-1 από τα έντεκα βήματα και έτσι οι Θεσσαλοί «κλείδωσαν» την 1η θέση. Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε την απόλυτη υπεροχή και πίεζε την ομάδα του Ρεθύμνου που πάλευε στην κόντρα να σημειώσει κάποιο γκολ. Ο Κατσιαρός άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό, αλλά ο Γκονζάλες με ένα ωραίο τεχνικό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 32ο για την ισοφάριση.

Η Επισκοπή, πάντως, είναι πλέον στους έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και δεν δείχνει να κινδυνεύει, αφού ο Αστέρας Μαγούλας θα πρέπει να πάρει και τα δύο ματς που του μένουν μέχρι το τέλος (Χανιά εκτός, Φωκικός εντός) για να την βάλει σε προβλήματα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Γεωργίου, Καρράς(65' Γιαλούσης), Μελίσσης, Κωστούλας, Κατσιαρός, Ρόκας, Πινδώνης, Κατσίκης (95' Καπετάνος), Μπρέσκα (85' Νικολιάς), Δεινόπαπας, Γκούρμα.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Καλογεράκης, Κονονένκο (45' Μαρτσάκης), Λιονάκης, Βουρβαχάκης, Μποτωνάκης, Σελινιωτάκης, Σουμπασάκης, Δελήμπασης, Μπρατσιάνι (87' Δρακάκης), Γκονζάλες, Γιακουμάκης (94' Καρασαββίδης).

Διαιτητής: Σταθόπουλος (Δυτ. Αττικής)

Βοηθοί: Πάτρας (Μακεδονίας), Μπουξμπάουμ (Ανατ. Αττικής)

Last modified onΚυριακή, 16 Μάρτιος 2014 21:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep