Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιτέλους νίκη!

Ο Δημήτρης Πόποβιτς με τον Κώστα Οικονόμου Ο Δημήτρης Πόποβιτς με τον Κώστα Οικονόμου

Ο Απόλλων 1926 επέστρεψε στις νίκες έπειτα από πέντε αγωνιστικές κερδίζοντας 2-1 τη Ζάκυνθο.

Απολλων 1926 και Ζάκυνθος απαλλαγμένοι από το άγχος της βαθμοθηρίας προσέφεραν ένα ευχάριστο παιχνίδι. Η ομάδα του Αλέξη Αλεξίου ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με 2-0 χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Προβατίδη (27') και την προβολή-γκολ του Μπερτέν (37') ύστερα από φάουλ του πρώτου. Στην επανάληψη οι ρόλοι αντιστράφηκαν, η Ζάκυνθος ανέλαβε την υπεροχή και απείλησε δύο φορές (49', 71') πριν μειώσει στο 75' με κεφαλιά του Οικονόμου από εκτέλεση κόρνερ του Μπαλιόνε. Ωστόσο, στη συνέχεια ο Απόλλων έκλεισε τους χώρους μπροστά από την εστία του Καρατζιοβαλή και δεν επέτρεψε στους νησιώτες να πλησιάσουν την ισοφάριση.

Για τον Απόλλωνα αυτή ήταν η πρώτη νίκη έπειτα από πέντε αγωνιστικές. Από την άλλη η Ζάκυνθος γνώρισε τρίτη διαδοχική ήττα και έβδομη σερί εκτός έδρας! Την ερχόμενη εβδομάδα οι Επτανήσιοι φιλοξενούν τον Αιγινιακό, ενώ η ομάδα της Καλαμαριάς θα πάει στην Καβάλα.
ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Αλέξης Αλεξίου): Καρατζιοβαλής, Τσερκέζος, Λιόνης, Μπερτέν, Βέργος, Τζανδάρης (39' λ.τ. Μωυσίδης), Πόποβιτς (83' Παρμαξίδης), Τίκο Μεσίνα (77' Βλάχος), Ναλμπάντης, Αθανασιάδης, Προβατίδης.
ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζιανλούκα Κολονέλο): Ξενοδόχοφ, Πετράκος, Τσερκετάνι, Μπίρης, Καμπούρης, Οικονόμου, Τορεζάνι, Σκαθαρούδης, Οττα (58' Χιράλδο), Κυριακίδης (48' Μπαλιόνε), Σολφερίνο.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Last modified onΚυριακή, 16 Μάρτιος 2014 17:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep