Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γηραιός με χαρακτήρα

Ο Ηρακλής επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα παρά τις απουσίες και τις λύσεις ανάγκης για τον Όγιος, που είδε πάλι το ματς μακριά από τον πάγκο.

Σε ένα αρκετά βαρύ τερέν, με πολλές ελλείψεις ο Ηρακλής πήρε τη νίκη (1-0) στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Απόλλωνα που έπαιξε ψυχομένα και προσπάθησε να πάρει κάτι από το παιχνίδι παρότι είχε ελάχιστες ελπίδες για τα μπαράζ ανόδου. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς πολλές συγκινήσεις και φάσεις, αλλά με αρκετή δύναμη και πολλά φάουλ από τις δύο πλευρές και έναν διαιτητή που παραλίγο με τις λανθασμένες αποφάσεις του να τινάξει το ματς στον αέρα.

Το θέαμα, όπως και ο διαιτητής βελτιώθηκαν στη συνέχεια και ο Ηρακλής κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου με μια ωραία σέντρα του Μπουκουβάλα και την κεφαλιά του Ονουάτσι.

Το παιχνίδι από εκεί και πέρα άνοιξε, ο Γηραιός δεν θέλησε να κρατήσει το 1-0 και έψαχνε το δεύτερο τέρμα με αποτέλεσμα να δεχθεί κάποιες επιθέσεις στην κόντρα που δεν έφεραν την ισοφάριση. Το δεύτερο γκολ ήρθε από τον Σκόρτσα (το πρώτο του με τα κυανόλευκα) που εκμεταλλεύθηκε την ωραία σέντρα του Κοντοδήμου και με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για να πανηγυρίσει μετά σε κάποια γωνιά του γηπέδου στην αγκαλιά του Γκιγέρμο Όγιος. Έτσι, οι «κυανόλευκοι» έκαναν νέο βήμα για τη συμμετοχή τους στα play off, με τον Απόλλωνα να μένει οριστικά εκτός διεκδικήσης μίας θέσης που οδηγεί στα μπαράζ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γκιγέρμο Όγιος): Κολίτσι, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Παπαστεριανός, Κοντέων, Λίμα, Μπάμπα, Πορτουλίδης, Ονουάτσι (89' Σιατραβάνης), Τσιλιανίδης (75' Σκόρτσα), Ματσούκας (64' Ιντζόγλου).

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Αλέξης Αλεξίου): Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Ποζατζίδης, Κισκαμπάνης, Μπερτέν, Μωυσίδης (76' Τσερκέζος), Τζανδάρης, Πέλκας (55' Προβατίδης), Μεσίνα (59' Αθανασιάδης), Ναλμπάντης, Πόποβιτς.

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)

Βοηθοί: Νταλούκας (Τρικάλων), Νατσιούλας (Λάρισας)

Last modified onΔευτέρα, 10 Μάρτιος 2014 20:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep