Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αφεντικό στην Πελοπόννησο

Ο Παναιγιάλειος επικράτησε 1-0 του Πανηλειακού και «κλειδώνει» τη συμμετοχή στα play off ως μοναδικός εκπρόσωπος της Πελοποννήσου.

Η ομάδα του Πύργου για να διατηρήσει τις ελπίδες της για συμμετοχή στην τετράδα χρειαζόταν μόνο νίκη, αλλά ο Παναιγιάλειος ήθελε τους βαθμούς για να εξασφαλίσει νωρίτερα την... συμμετοχή του στα play off.

Στο πρώτο ημίχρονο του πελοποννησιακού ντέρμπι, οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων είχαν περισσότερο την κατοχή της μπάλας, έκαναν προσπάθειες χωρίς να υπάρξουν σημαντικές φάσεις. Από την πλευρά του ο Πανηλειακός έψαχνε την αντεπίθεση αλλά και να κρατήσει μακριά τους αντιπάλους του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανηλειακός ξεκίνησε καλύτερα, έχασε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, αλλά δεν ήρθε τελικά το γκολ στο 60ο λεπτό στη φάση με τον Πόνσε και τον Λαλίν και στην κόντρα επίθεση ήρθε το γκολ από τον Ατματσίδη από κοντά, σε μια φάση που ο Πανηλειακός γλίτωσε το χέρι και την κόκκινη κάρτα στον Βανγκελί. Το γκολ του Ατματσίδη έκρινε την αναμέτρηση, αφού στη συνέχεια η ομάδα του Πύργου δεν κατάφερε να αξιοιήσει την υπεροχή της με κάποιο γκολ.

Επόμενος αντίπαλος για τους «μελανόλευκους» ο Ηρακλής Ψαχνών εντός έδρας και αν έρθει η 2η διαδοχική νίκη, τότε ο Παναιγιάλειος θα «κλειδώσει» τη συμμετοχή του στα μπαράζ. Από την άλλη πλευρά, ο Πανηλειακός μαθηματικά δεν έχει μείνει εκτός, αλλά μόνο με θαύμα θα προλάβει το τρένο.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Ανδρούτσος, Σανδραβέλης, Ακπαρίδης, Γκοτσούλιας (53' Σταμόγιαννος), Ιωάννου, Αργυρόπουλος (84' Σούλης), Ουρτάδο (70' Λαζανάς), Ατματσίδης, Νάστος, Μπούνας, Μπουρλάκης.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Παντέλης): Πίτκας, Γαλανόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κοτσώνης, Καρασαλίδης, Πόνσε (82' Μίλιεβιτς), Ολίσε, Λιόσης, Μπιτάνγκ (60' Λαλίν), Αλτιπαρμακόφσκι, Βανγκέλι (75' Κυριάκος).

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Κατσικογιάννης, Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

Last modified onΔευτέρα, 10 Μάρτιος 2014 18:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep