Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χαμένοι και οι δύο

Ισόπαλο (1-1) το ντέρμπι της Πελοποννήσου μεταξύ Πανηλειακού και Παναιγιαλείου.

Αμφότεροι ένιωθαν μεγάλη πίεση για νίκη, όμως το τέλος της μεταξύ τους μάχης στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου δεν έβγαλε νικητή. Ο φιλοξενούμενος Παναιγιάλειος μόλις στο 5ο λεπτό δεν είπε «όχι» στο δώρο της άμυνας και ο Φλίγκος αφύλαχτος στην καρδιά της άμυνας έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, όμως πέντε λεπτά μετά ο Κωνσταντινίδης με «κεραυνό» έφερε το ματς στα ίσα. Πέραν τούτου, όμως ουδέν...

Οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ελάχιστες, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να απειλούν μόνο με μακρινά σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανηλειακός έχασε την ευκαιρία να κάνει την ανατροπή, αλλά ο Ανδρούτσος επενέβη στο 49' και νίκησε τον Σουλελέ στο τετ α τετ. Αυτή ήταν και η μόνη ευκαιρία των γηπεδούχων στο δεύτερο 45λεπτο, με τον Παναιγιάλειο να πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να φτάνει με μεγαλύτερες αξιώσεις στα καρέ του Πίτκα. Ωστόσο, το γκολ δεν ήρθε, με τον Αλεξάντροβιτς να δείχνει επιπόλαιος σε αρκετές στιγμές, αλλά να κερδίζει στο 90'+2' την 7η αποβολή ποδοσφαιριστή του Πανηλειακού σε 10 ματς. Στη μακρά λίστα προστέθηκε ο Σαραμαντάς...

Έτσι, ο Πανηλειακός έμεινε μακριά από τη νίκη για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι, ενώ ο Παναιγιάλειος αγνοεί το τρίποντο στα έξι τελευταία του παιχνίδια!

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Πίτκας, Θωμόπουλος, Λίτσος, Κοτσώνης, Σαραμαντάς, Γανωτής (46' Σουλελές), Νάστος, Λιόσης, Μπιτάνγκ, Κωνσταντινίδης (84' Πίγκλα), Μίλιεβιτς (75' Σταματής).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Ανδρούτσος, Σανδραβέλης, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Παπαχρήστος (80' Ρεκλείτης), Αργυρόπουλος (67' Σκαρτσίλας), Γκούμας (50' Τ. Παπαδόπουλος), Γκοτσούλιας, Αλεξάντροβιτς, Μπούνας, Φλίγκος.

Media

Last modified onΔευτέρα, 02 Δεκέμβριος 2013 20:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep