Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Χαϊ... Καλλιθέα στην Καισαριανή

Ο Γεράσιμος Χαϊκάλης με δύο γκολ οδήγησε την Καλλιθέα στη νίκη επί της Γλυφάδας με 4-1.

Η Καλλιθέα «καθάρισε» από νωρίς το ματς με την Γλυφάδα, προηγήθηκε μόλις στο τρίτο λεπτό με τον Χαϊκάλη και ήδη από το ημίχρονο ήταν μπροστά στο σκορ με 3-1. Οι δύο ομάδες έπαιξαν αρκετά ανοικτά στο γήπεδο της Καισαριανής, κυνήγησαν τις φάσεις και έδωσαν θέαμα σε περίπου 100 οπαδούς που μπήκαν στο γήπεδο, αφού η αναμέτρηση έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Γεράσιμος Χαϊκάλης με δύο γκολ είχε ρόλο εκτελεστή, ενώ ο Καραλής με τον Γκαλάν δημιούργησαν αρκετά προβλήματα στην εστία της Γλυφάδας. Μετά το 2-0 η ομάδα των νοτίων προαστίων πήρε χώρους, έψαξε για τη μείωση του σκορ που την πέτυχε με τον Σκόνδρα, αλλά άφησε ανοικτούς διαδρόμους που έφεραν τα γκολ της Καλλιθέας και έκαναν πιο εύκολο το έργο της.

Στο δεύτερο ημίχρονο όλα είχαν κριθεί και η Καλλιθέα μπήκε απλά για να κρατήσει το αποτέλεσμα και στις αντεπιθέσεις έκλεισε το σκορ ο Χαϊκάλης. Όσο για τους τυπικά γηπεδούχους; Έβγαλαν στο γήπεδο τα σημάδια διάλυσης που παρουσιάζουν και δικαιολογημένα έφυγαν με το βαρύ 1-4 από το γήπεδο...

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΗΣΗΣ

ΓΛΥΦΑΔΑ (Λουτσιάνο ντε Σόουζα): Χρήστου, Γαλανόπουλος, Πικόν, Νατσούρας, Μπάρος, Γκέζος (63' Νικολιάς), Σκόνδρας, Πορτίγια, Σονγκό, Τσίγκας (79' Δηκακάκος), Καμινιώτης (73' Ευσταθίου).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Κριστόφ Βαζέχα): Κατσούλης, Χριστοφιλέας, Παγώνης, Πίκολο, Καλαμιώτης, Ρουσάκης, Φαγιέ, Κατσικογιάννης (81' Δημητρίου), Χαϊκάλης (65' Σταύρου), Γκαλάν (85' Λεμά), Καραλής.

Media

Last modified onΔευτέρα, 02 Δεκέμβριος 2013 18:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep