Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Λυτρωτής Άλβαρεζ!

Στο 90+4’ ο Φωκικός πανηγύρισε το τρίποντο σε βάρος της Επισκοπής και βλέπει… play off!

Λένε ότι η στατιστική δεν είναι με το μέρος των ομάδων που δίνουν δύο διαδοχικά παιχνίδια εντός έδρας. Ωστόσο, ο Φωκικός την διέψευσε και κατέκτησε το δεύτερο διαδοχικό τρίποντο (2-1) στην Άμφισσα, αυτή τη φορά απέναντι στην Επισκοπή, έστω και αν χρειάστηκε να τον λυτρώσει ο Άλβαρεζ στο 90+4’!

Οι γηπεδούχοι πήραν νωρίς (13') το προβάδισμα με πλασέ του Θέου και στο 20' είδαν τον Φράγκο να έχει δοκάρι. Ωστόσο, δέχτηκαν την ισοφάριση στο 30' με πλασέ του Γκονζάλες. Η δυνατή βροχή δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο σε ένα βαρύ τερέν και ο Φωκικός έβλεπε την τύχη να του γυρνά την πλάτη για δεύτερη φορά στο 44' σε νέο δοκάρι του Τζέκου. Η ομάδα της Άμφισσας πίεσε και τελικά στο 90+4' ο Άλβαρεζ σκόραρε το χρυσό γκολ έπειτα από μπαλιά του Γεωργουσόπουλου, σπρώχνοντας το συγκρότημα του Γιώργου Κούτση ακόμα πιο κοντά στην 4άδα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΦΩΚΙΚΟΣ (Γιώργος Κούτσης): Λανζάνο, Πεχλιβανόπουλος, Καλαγκάνης, Άλλα, Θέος (87' Πολυχρονάκης), Σκαρίμπας, Άλβαρεζ, Φράγκος (80' Γεωργουσόπουλος), Τζέκος, Ασίγκμπα, Ράντι (87' Ζαχαρόπουλος).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Καλογεράκης, Μανουσάκης, Βιδάλης, Βουρβαχάκης, Σπαθάρας, Φραντζεσκάκης, Δελήμπασης, Γκονζάλες (81' Ανωγειανάκης), Σουμπασάκης (77' Πουλάκης), Βελονάκης (61' Μαρτσάκης), Τάντιτς.

Last modified onΚυριακή, 24 Νοέμβριος 2013 17:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep