Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Από την κόλαση, στον παράδεισο!

Με λυτρωτή τον Λουκίνα ο ΑΟΧ έκαμψε (2-1) την αντίσταση του Αχαρναϊκού στο 90+2’!

Τη μεγάλη ανατροπή έκανε ο ΑΟ Χανιά στις Μουρνιές και χάρη στο γκολ του Λουκίνα στις καθυστερήσεις δεν έπεσε θύμα έκπληξης. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και προγήθηκαν με τον Νεόφυτο στο 59', όμως οι Κρητικοί πίεσαν και στο 70' έφεραν το ματς στα ίσα με πέναλτι του Πάγκαλου, που είχε κερδίσει ο ίδιος από τον Δημόπουλο.

Οι φιλοξενούμενοι κόντρα στην πίεση του ΑΟΧ είχαν δοκάρι με τον Παπαδόπουλο, όμως στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λουκίνας με κεφαλιά έπειτα από μπαλιά του Γωνιωτάκη οδήγησε τους Κρητικούς στη μεγάλη ανατροπή. Χαρακτηριστικό της πίεσης που άσκησαν οι γηπεδούχοι ήταν τα 14 κόρνερ που κέρδισαν. Σημειώνεται ότι αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας ήττα για την ομάδα του Μενιδίου.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Χατζηησαΐας Παπατζίκος, Παγώνης, Μανωλάς, Ζντράβκοβιτς, Τσατσαρής (57' Λουκίνας), Βασιλόγιαννης (46' Μπουντόπουλος), Τσάτσος, Πάγκαλος, Κοσταντίνοφ (75' Γωνιωτάκης).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μάκης Παπαδόπουλος): Παγούδης, Μαγγίνας, Μωυσιάδης, Αθανασόπουλος (67' Δημόπουλος), Ογκουνσότο (90' Παπαδόπουλος), Νιάρος, Ανδράλας, Ντάλλας, Νεόφυτος (78' Βλάχος), Μιρτσέτα, Γουέλκαμ.

Last modified onΚυριακή, 24 Νοέμβριος 2013 17:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep