Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σούπερ Φονέας στα Μέγαρα

Άνετο (3-1) πέρασμα του Φωστήρα από τα Μέγαρα και πρώτη φετινή νίκη.

Το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα και μάλιστα με το ευρύ 3-1 πανηγύρισε στα Μέγαρα ο Φωστήρας. Ο Τασούλης στο 24' και ο Παναγιωτόπουλος στο 26' έδωσαν γρήγορα προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του Ταύρου απέναντι στον Βύζαντα. Στο 45’ οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά στο ματς με το γκολ του Αρναρέλη, όμως στο 74’ ο σκόρερ των φιλοξενούμενων κέρδισε την κόκκινη από τον Παπαευθυμίου και έκανε τα πράγματα για την ομάδα του πιο απλά.

Έτσι, στο 90’ ο Κιμανί, ο οποίος είχε δοκάρι στο 76’, διαμόρφωσε με πλασέ το 3-1 και έδωσε την ανάσα στον Φωστήρα. Αντίθετα, ο Βύζας περιμένει την ένσταση σε βάρος του Πανηλειακού για να ανέβει στη βαθμολογία.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Αντώνης Αυλωνίτης): Μούζος, Ταμπάκης (30' Ζάρκος), Μανδύλης, Μπελέρι (30' Μαρίνης), Παπαευθυμίου, Γιάντριτς, Λέκκας (65' Γκαϊδατζής), Ιερ. Μαζιώτης, Αργυρίου, Αρναρέλης, Σταμόγιαννος.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Τζάκι Ματάισεν): Μοσχονάς, Κακαράς, Εμέκα, Ανδρίκος, Κόντι, Κουλιμπαλί, Τασούλης, Τεγούσης (68' Κάργας), Βούζας (54' Κιμανί), Μακρίδης, Παναγιωτόπουλος (75' Σεχολάρι).

Last modified onΔευτέρα, 14 Οκτώβριος 2013 17:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep