Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ασταμάτητος ο Παναιγιάλειος

Την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Παναιγιάλειος, επικρατώντας εκτός έδρας της Γλυφάδας 2-0.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Παναιγιάλειος είχε το... πάνω χέρι. Η ομάδα του Νίκου Κουρμπανά έκανε δύσκολο το έργο του Κοτταρά, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Στο 10`, άναψαν τα αίματα στον αγωνιστικό χώρο, καθώς ενώ υπέδειξε πέναλτι ο διαιτητής για τον Παναιγιάλειο, τελικά σε συννενόηση με τον επόπτη άλλαξε γνώμη και αποφάσισε...οφσάιντ, με τις αποδοκιμασίες σχετικά με την απόφαση, τόσο από τον πάγκο της ομάδας, όσο και από τις εξέδρες, να είναι έντονες.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να σπάσουν την πολύ καλή άμυνα των Αιγιωτών, χωρίς ωστόσο να γίνονται ιδιαίτερα επικίνδυνοι, με την μοναδική ευκαιρία να έρχεται στο 24` από τον τον Κάρλος Δίας. Οι «μελανόλευκοι» επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους στο 30ό λεπτό, με τον Μπούνα να κάνει το 1-0 για τον Παναιγιάλειο. Στο ίδιο... μοτίβο συνεχίστηκε και το δεύτερο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή του παιχνιδιού. Η ομάδα της Γλυφάδας ανέβασε την απόδοσή της, οι ευκαιρίες που δημιούργησε όμως δεν αποδείχτηκαν τόσο επικίνδυνες για να πετύχουν κάποιο τέρμα. Το δεύτερο γκολ για τον Παναιγιάλειο δεν άργησε να έρθει. Στο 70 ο Φλίγκος με σουτ μέσα στην περιοχή έκανε το 2-0 και σφράγισε το τρίποντο.

Σημειώνεται ότι περίπου 500 οπαδοί έκαναν την Καισαριανή... Αίγιο και έδωσαν στην ομάδα τους την ώθηση για το σπουδαίο «διπλό».

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Παναιγιάλειος: Ανδρούτσος, Αγουρίδης, Παπαχρήστος, Ιωάννου, Ακπαρίδης, Γκούμας, Μπούνας, Ρεκλείτης (66' Αλεξάντροβιτς), Φλίγκος (84' Αργυρόπουλος), Γκοτσούλιας, Σκαρτσίλας (78' Παπαδόπουλος).

Γλυφάδα: Κοτταράς, Μπάρος, Δημακάκος (61' Σκόνδρας), Πικόν, Νατσούρας, Γκέζος, Σμυρλής (61' Μοντέστε), Σααβέντρα, Αράος (66' Σονγκό), Πορτίγια, Ευσταθίου.

Last modified onΔευτέρα, 14 Οκτώβριος 2013 00:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep