Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Σόου Σίκιμιτς στα Γιαννιτσά

Με δύο γκολ μια ασίστ οδήγησε τον Αιγινιακό στη νίκη (3-0) και έδειξε τις προθέσεις της ομάδας του Γιώργου Χατζάρα για τη συνέχεια.

Με ένα γκολ νωρίς σε κάθε ημίχρονο ο Σίκιμιτς έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του Αιγινιακού και έβαλε τα Γιαννιτσά να κυνηγούν το σκορ. Μετά το 2-0 στο 57ο λεπτό, ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε και τα Γιαννιτσά έδειξαν πως δεν μπορούσαν να αντιδράσουν.

Ο Αιγιανιακός κρατούσε την μπάλα, έριχνε τον ρυθμό και στο τέλος έφτασε και στο τρίτο γκολ με τον Κυβρακίδη έπειτα από ωραία μπαλιά του Σίκιμιτς. Αυτά ήταν και τα πρώτα γκολ του Αιγινιακού στο φετινό πρωάθλημα, αφού τόσο στην πρεμιέρα με τον Εθνικό Γαζώρου στις Σέρρες, όσο και στο εντός έδρας ματς με τον Πιερικό για την δεύτερη αγωνιστική είχε μείνει στο μηδέν.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Καραογλανίδης, Τσιάμης (28' Λαμπάκης), Κουρούπης, Παλάσκας, Χατζόγλου, Γιανκούλιτσα (62' Χατζηστεφάλου), Μπαξεβάνος, Καράμπελας, Μοσχάκης, Φόκα (46' Σιδηρόπουλος), Αναστασίου.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Πετκάκης, Γιαζιτζόγλου, Σαμαράς, Δήμου, Φερνάντες, Φαμπίνιο (80' Γιαντσέλης), Πέντα (64' Χατζής), Κυβρακίδης, Μιτρόφ (74' Μιλόσκοβιτς), Σίκιμιτς.
Last modified onΚυριακή, 13 Οκτώβριος 2013 18:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep