Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ατρόμητος... ο Φωστήρας

Πέρασε με νίκη 2-1 από τον Πύργο και πλέον περιμένει την ομάδα του Περιστερίου για την δεύτερη φάση του κυπέλλου Ελλάδος. 

Ο Φωστήρας πήρε την πρόκριση στον Πύργο επί του Πανηλειακού με δραματικό τρόπο και ενώ έπαιζε για περισσότερο από μισή ώρα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κουλιμπαλί με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η ομάδα του Ταύρου προηγήθηκε σχετικά νωρίς στο πρώτο ημίχρονο που ήταν σαφώς ανώτερη από τον Πανηλειακό που δεν πατούσε καλά μέσα στο γήπεδο.
Το γκολ του Βούζα ξύπνησε τους γηπεδούχους που κυριάρχησαν στο δεύτερο ημίχρονο, πίεσαν αρκετά τον Φωστήρα και έφτασαν στην ισοφάριση με τον Καλαϊτζίδη, αφού νωρίτερα εξασφάλισαν και αριθμητικό πλεονέκτημα με την αποβολή του Κουλιμπαλί. Η ομάδα του Ταύρου άντεξε στην πίεση και τελικά πήρε την πρόκριση με ένα θεαματικό αυτογκόλ που σημείωσε ο Οσκαρ με γυριστή κεφαλιά στην προσπάθεια του να αποκρούσει.
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ - ΦΩΣΤΗΡΑΣ 1-2
ΓΚΟΛ: 65' Καλαϊτζίδης - 21' Βούζας, 79' Όσκαρ (αυτογκόλ)
ΚΟΚΚΙΝΗ: 59' Κουλιμπαλί (Φωστήρας) με δεύτερη κίτρινη
21' ο Κουλιμπαλί έκανε την σέντρα στην περιοχή του Πανηλειακού και ο Βούζας με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
65' με κεφαλιά ο Καλαϊτζίδης ισοφάρισε για την ομάδα του Πύργου
79' Αυτογκόλ από τον Όσκαρ, ο οποίος με κεφαλιά «κρέμασε» τον τερματοφύλακα του Πανηλειακού, Βαγγέλη Πίτκα.
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Π. Δημητρίου): Πίτκας, Χαλούλος, Σαραμαντάς, Λίτσος, Οσκαρ (88' Κοτσώνης), Λιόσης, Μίλιεβιτς (46' Kωνσταντινίδης), Νάστος, Σταματής, Μπιτάνγκ Καλαϊτζίδης.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (T. Mατάισεν): Παπαδόπουλος, Κάργας, Κακαράς, Εμέκα, Κάμπασης, Κουλιμπαλί, Βούζας (58' Τεγούσης), Μακρίδης (67' Τασούλης), Παναγιωτόπουλος (88' Ανδρίκος), Γιαννούλης, Κιμανί.
ΘΕΑΤΕΣ: 500

Last modified onΠέμπτη, 19 Σεπτέμβριος 2013 11:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep