Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκη και... παραμονή ο Φωκικός

Η ομάδα της Άμφισσας επικράτησε 3-2 της Καβάλας και πλέον ούτε με θαύμα δεν κινδυνεύει να υποβιβαστεί από τη Football League.

Καταπληκτικό παιχνίδι έγινε στην Άμφισσα ανάμεσα σε Φωκικό και Καβάλα. Παιχνίδι... Πρέμιερ Λιγκ, με νικητές τους γηπεδούχους. Τη χαριτιστική βολή στους «Αργοναύτες» έδωσε ο Γουόρντεν, χάρη σε γκολ στο 83'. Με το τρίποντο αυτό το συγκρότημα του Πέτρου Δημητρίου εξασφάλισε ουσιαστικά την παραμονή του στην κατηγορία, οπότε από εδώ και στο εξής θα παίζει ακόμα πιο ελεύθερα. Από την άλλη η ομάδα του Γιώργου Μαραντά χρησιμοποίησε για ένα ακόμα ματς νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αν μη τι άλλο παίρνουν τις παραστάσεις που είναι απαραίτητες για να αποκτήσουν εμπειρία ενόψει της νέας σεζόν.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Φωκικός (Πέτρος Δημητρίου): Γεωργίου, Μαρτίνος (59' Λουκίνας), Χαλούλος, Κωστόπουλος, Λίτσος, Σκαρίμπας, Νάστος, Θέος(69'Σουλελές), Γουόρντεν (87' Παπαζούδης), Καραπέτσας, Γκόμεζ.

Καβάλα (Γιώργος Μαραντάς): Σουλογάνης, Ρεβυθόπουλος (79' Μπρατσιάνι), Καλαγκάνης, Ντουτσαρίδης, Μαραγκός, Κοτίτσας, Τσομπανόπουλος (68' Κάργας), Χλωρός, Ντόσης, Πλιάγκας (74' Θεοδωρίδης), Πάτο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπλούνας (Φθιώτιδας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καμπούρης, Πασχαλίδης (Ευβοίας)

Last modified onΔευτέρα, 29 Απρίλιος 2013 00:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep