Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έγραψε ιστορία!

Ο Ηρακλής Ψαχνών πανηγύρισε την πιο ευρεία νίκη (5-1) στη Football League απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Το χρέος τους έκαναν οι «πράσινοι» και πανηγύρισαν τη δεύτερη διαδοχική τους εντός έδρας νίκη, αυτή τη φορά απέναντι σε μία άλλη Αναγέννηση, αυτή των Γιαννιτσών. Η ομάδα των Ψαχνών έχει ελπίδες για την επτάδα, όμως με το 5-1 σε βάρος των «κυανόλευκων» έγραψε ιστορία, καθώς στη σύντομη παρουσία της στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, αυτή ήταν η πιο ευρεία νίκη.

Στο 6' ο Πούλγκα άνοιξε το σκορ και στο 17' ο Σεοταχούλ ανέβασε τον δείκτη στο 2-0. Το δεύτερο ημίχρονο έκρυβε περισσότερες συγκινήσεις, καθώς ο Σκαθαρούδης μείωσε στο 52'. Ωστόσο, αυτή τη φορά οι «πράσινοι» δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης και απάντησαν με τρία γκολ. Στο 57' με τον Πούλγκα, στο 69' με τον Στεπάνοβιτς και στο 83' με τον έσιτς. Στο 67' οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Καπνίδη.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Νίκος Παντέλης): Σικαλιάς Γ., Αμέντολα, Μήτσης, Ρεπετσάς, Λαμπρόπουλος, Μπακομήτρος, Σικαλιάς Α., Γέσιτς, Πούλγκα (75' Ντελέκος), Σεοταχούλ (66' Χαϊκάλης), Σέγκος (56' Στεπάνοβιτς).

ΑΝΑΓENNHΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Σάββας Κωφίδης): Καραογλανίδης, Κυριακίδης, Τσιάμης, Σαμαρόπουλος, Σερέτης (46' Καπνίδης), Καρπαθάκης (41' Σαπανίδης), Σκαθαρούδης, Ζαγοριανός, Καρλόπουλος (77' Αντρεϊνι), Βλαχόπουλος, Σπαθάρας.

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 28 Απρίλιος 2013 20:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep