Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εκτός είναι... Ηρακλής

O Ηρακλής λαχτάρησε απέναντι στον Πιερικό, αλλά έφυγε με το τρίποντο (1-0) από την Κατερίνη.

Επιτακτική ανάγκη ήταν για τον «Γηραιό» η νίκη στην Κατερίνη, προκειμένου να μη χαθεί άλλο έδαφος από τις πρώτες θέσεις. Οι Θεσσαλονικείς στα πέντε τελευταία παιχνίδια είχαν δώσει τέσσερα ματς εντός, αλλά μόλις μία φορά επικράτησαν, οπότε κλήθηκαν να κατακτήσουν το 3ο διαδοχικό εκτός έδρας τρίποντο και τελικά τα κατάφεραν χάρη στο γκολ του Νέστορα Στεφανίδη στο 58'.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Χατζηνικολάου είχαν ένα καλό πρώτο 25λεπτο, με τους «ασπρόμαυρους» να ισορροπούν, όμως χάρη στο καλό ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο «Γηραιός» πήρε κεφάλι στο σκορ με κεφαλιά του Στεφανίδη. Από εκεί και πέρα κατέβασε ταχύτητα, αλλά λαχτάρησε στο 86' και το 90+4' όταν οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες να φέρουν το ματς στα ίσα.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Φοιρός): Παπατολίκας, Γιαζιτζόγλου, Νίκου, Ιορδανίδης, Ντόικιτς, Αποστολίδης (82' Σεχολλάρι), Μπελόσεβιτς (39' Μανίκας), Φαμπίνιο, Καθάριος (69' Πολίτης), Ελευθεριάδης, Ντάνι.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Χουάντερσον, Λόπεθ, Σαββίδης, Νατσούρας, Χ. Παληγεώργος, Γεωργίου (82' Τσερκέζος), Ισαάκ (56' Κιρόφσκι), Ουκάρ, Τάι, Σουλίδης (68' Σιατραβάνης), Στεφανίδης.

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΤετάρτη, 27 Μάρτιος 2013 19:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep