Non stop... Ολυμπιακός Βόλου

  • Written by Βόλος: Μαρία Μοσχονά
  • Published in Ατζέντα
  • 0 comments

Ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε με το «καθαρό» 2-0 τη Δόξα Δράμας και σκαρφάλωσε στη 2η θέση.

Ήταν να μην πάρει φόρα... Μετά τη «λευκή» ισοπαλία με την ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν μόνο νίκες και την Τετάρτη (27/03) το απόγευμα πανηγύρισαν την 5η διαδοχική, αυτή τη φορά στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας (2-0). Έτσι, αναρριχήθηκαν στη 2η θέση.

Όπως ήταν λογικό, άνοιξε η... όρεξη των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου που μετά το πέμπτο διαδοχικό τρίποντο και το πολύ όμορφο θέαμα που πρόσφεραν οι παίκτες της θεσσαλικής ομάδας φώναζαν: «άνοδο, άνοδο στον Παγασητικό».

Οι γηπεδούχοι πήραν νωρίς το προβάδισμα έπειτα από το γκολ του Μάριο Μπρέσκα στο 2’, το οποίο ήταν το πρώτο γκολ του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού με την ερυθρόλευκη φανέλα. Απειλήθηκαν ελάχιστα και συγκεκριμένα στη φάση του 81’, όταν ο Πουλάκος έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Γκίτκου.

Από εκεί και πέρα, ήταν επιθετικός μονόλογος των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι εκτός της επίτευξης του δεύτερου τέρματος στο 69’ με τον Ντιέγκο Ναντάγια (πέτυχε το δεύτερο σερί του τέρμα μετά από αυτό της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και μάλιστα στο ίδιο λεπτό), είχαν δοκάρι με τον Μπρέσκα στο 64’ και πολλές ακόμη ευκαιρίες για να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ.

Συγκεκριμένα, με τους Σολάκη (21’), Κωστούλα (48’), Ανιέτε (49’, 53’), Ναντάγια (71’), Γιενγκά (78’), Μπρέσκα (90΄).

Να σημειωθεί ότι η τελευταία εκτός έδρας ήττα της Δόξας Δράμας ήταν στις 2 Δεκεμβρίου από την ΑΕΛ Καλλονής.

Ολυμπιακός Βόλου (Σάββας Παντελίδης): Γκίτκος, Πετκάκης, Κατσιαρός (82' Καρράς), Παλαιολόγος, Κωστούλας, Ολίσε, Πινδώνης, Ανιέτε (70' Καπετάνος), Μπρέσκα, Γιενγκά, Σολάκης (62' Ναντάγια).

Δόξα Δράμας (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Δαύκος, Ταραλίδης, Καμινιώτης (74' Χιντασέλι), Ιντζόγλου, Ρούσεφ (34' Μουδούρογλου), Κοντέων, Πουλάκος, Κάσσος, Περπερίδης, Mπάρος, Μιλένκοβιτς (60' Κάπελ).

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΤετάρτη, 27 Μάρτιος 2013 22:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep