Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νικήτρια στην... λίμνη!

Σε τροχιά ανόδου έμεινε η Αναγέννηση Γιαννιτσών που επικράτησε σε ένα γήπεδο πραγματική λίμνη 2-1 του Θρασύβουλου, ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται πολύ χαμηλά στην βαθμολογία.

Μια ακόμα πολύτιμη νίκη πήρε η Αναγέννηση Γιαννιτσών εντός έδρας κόντρα στον Θρασύβουλο. Οι γηπεδούχοι, ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασαν στο γκολ στο 35', όταν ο Χατζόγλου κέρδισε πέναλτι, με τον Ιορδανίδη που το εκτέλεσε να μην αστοχεί και να κάνει το 1-0 για την ομάδα του.

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι φάνηκε να "κλειδώνουν" το τρίποντο, όταν ο Φελίπε πήρε την κεφαλιά, η μπάλα άλλαξε πορεία στον Στεφανίδη και κατέληξε στα δίχτυα του Σταυριανού.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έμεινε ο ίδιος, με την Αναγέννηση να έχει την πρωτοβουλία, αλλά με τον Θρασύβουλο να είναι αυτό που πέτυχε το γκολ που τον έβαλε και πάλι στην αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, στο 69' ο Ντα Κόστα εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων και από κοντά έγραψε το τελικό 2-1. Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ειδικά στα τελευταία λεπτά, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να ισοφαρίσουν και να πάρουν έναν σημαντικό βαθμό στην προσπάθειά τους για παραμονή στην κατηγορία.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

 Οι συνθέσεις

Αν. Γιαννιτσών: Λαμπάκης, Σερέτης, Χατζόγλου, Φελίπε (75' Καρπαθάκης), Στεργίδης (73' Σπαθάρας), Φάμπιο, Ντατίδης, Σκέμπης, Μπουτζίκος, Στεφανίδης, Ιορδανίδης (85' Μπαξεβάνος).

Θρασύβουλος: Σταυριανός, Βασιλείου, Σύρος, Αρκουμάνης, Ντα κόστα, Πλαβούκος, Προβατίδης (26' Μουκίδης), Γιαννιός, Αγκόλι (60' Μπέκα), Καλαμιώτης, Κεϊτά

Last modified onΚυριακή, 02 Δεκέμβριος 2012 17:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep