Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Απο κοντά ο Ηρακλής

Μεγάλη εντός έδρας νίκη για τον Ηρακλή, ο οποίος με ένα γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου κατάφερε να επικρατήσει της Καβάλας και να βρεθεί κοντά στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Ο "Γηραιός", ήταν ανώτερος σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του σταματούσαν πάνω στον εξαιρετικό Αποστολίδη που έκανε ότι μπορούσε για την Καβάλα. Όλα αυτά μέχρι και το 45' όταν ο Παγώνης ανέτρεψε τον Μπανγκουρά εντός της περιοχής, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει πέναλτι. Ο Στεφανίδης ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα και έτσι πέτυχε το γκολ της νίκης για τον Ηρακλή.

Από την άλλη, η Καβάλα προσπάθησε με κόντρες να ισοφαρίσει, αλλά ο Χουάντερσον είχε κατεβάσει τα "ρολά" μπροστά από την εστία του κρατώντας την πολύτιμη αυτή νίκη για την ομάδα του.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Οι συνθέσεις

Ηρακλής: Χουάντερσον, Βαγγελόπουλος, Σαββίδης, Λόπεθ, Μίχος, Φερνάντεζ, Παληγεώργος, Γεωργίου, Μπανγκουρά (60' Βουτσιάς-80' Κωνσταντινίδης), Σουλίδης, Στεφανίδης

Καβάλα: Αποστολίδης, Γελαδάρης (21' Καλαγκάνης), Παγώνης, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Νσαλίβα (73' Πλιάγκας), Μοκάκε, Ντιέ, Χλωρός, Αναστασόπουλος (68' Ντόσης), Ντος Σάντος

 


Last modified onΚυριακή, 02 Δεκέμβριος 2012 17:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep