Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με… κρητική ψυχή!

Ο Εργοτέλης έκαμψε την αντίσταση (2-1) της Καβάλας και σκαρφάλωσαν στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Μεγάλη νίκη για τον Εργότελη εντός έδρας κόντρα στην Καβάλα που τον ανεβάζει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Σε ένα αρκετά καλό ματς ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι και δίκαια πήραν το τρίποντο.
Οι ποδοσφαιριστές του Σίνισα Γκόγκιτς, μπήκαν δυνατά από το 1ο λεπτό της αναμέτρησης και κατάφεραν στα πρώτα 20 λεπτά να προηγούνται με 2-0 χάρη στα γκολ των Ζαχόρα και Λαμπίν. Στη συνέχεια, η Καβάλα ανέβασε την απόδοσή της και στο 40' μπήκε και πάλι στο παιχνίδι με το γκολ του Χλωρού... Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης έλεγχε πλήρως το ματς το πήγε σε αργό ρυθμό και χωρίς να δημιουργήσει, αλλά ούτε και να δεχτεί κάποια σημαντική ευκαιρία πήρε το σημαντικό αυτό τρίποντο.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου, Γεωργίου (55' Πίτσος), Τζανακάκης, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς (87' Δασαλάκης), Ρομάνο, Μπουχαλάκης, Ουέλιγκτον, Χάντι, Ζαχόρα, Λαμπίν (58' Κοζορώνης)
ΚΑΒΑΛΑ: Αποστολίδης, Παγώνης (84' Μιγιάτοβιτς), Γελαδάρης, Ντιέ, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Ενσαλίβα, Μοκάκε, Πλιάγκας (72' Αναστασόπουλος), Ντο Σάντος (65' Μπρατσιάνη), Χλωρός

Θυμηθείτε τη LIVE εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 11 Νοέμβριος 2012 19:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep