Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Λυτρωτής Ογιαρμπίντε!

Με γκολ του Ογιαρμπίντε στο 90’ ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε 1-0 την Αναγέννηση Γιαννιτσών στο ουδέτερο γήπεδο της Έδεσσας.

Το αήττητο σερί των «ερυθρόλευκων» με τον Σούλη Παπαδόπουλο στο τιμόνι διευρύνεται, καθώς ο Ολυμπιακός Βόλου επικάτησε 1-0 στην Έδεσσα της Αναγέννησης Γιαννιτσών.

Σε ένα μέτριο ματς που διεξήχθη στην Έδεσσα, στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να απειλήσουν σημαντικά τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος, η Αναγέννηση είχε τον έλεγχο και την τεράστια ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι στο 83' με το δοκάρι του Φελίπε, όμως ο άτυπος νόμος του ποδοσφαίρου μίλησε και πάλι και έτσι ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε ένα τεράστιο διπλό στο 90ο λεπτό με το τέρμα του Ογιαρμπίντε.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Νίκος Παναγιωτίδης): Λαμπάκης, Σερέτης, Τσιάμης, Στεργίδης, Χατζόγλου, Φελίπε, Ιορδανίδης, Καρπαθάκης (46' Καρακάσογλου, Στεφανίδης, Νταντίδης, Σκέμπης (89' Μπαξεβάνος).

Ολυμπιακός Βόλου (Σούλης Παπαδόπουλος): Γκίτκος, Κατσιαρός, Γιενγκά (85' Γαλάνης), Γόγολος, Ογιαρμπίντε, Ανιέτε (90+1' Γουσούλης), Παλαιολόγος, Στουρνάρας, Πινδώνης ,Στογιάνοφ, Κόλεφ (65' Παππάς).

Θυμηθείτε τη LIVE εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 11 Νοέμβριος 2012 18:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep