Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εγραψε ιστορία με 4-0

Ο Εθνικός Γαζώρου σημείωσε την πρώτη νίκη της ιστορίας του στην Β' Εθνική. 1 Ο Εθνικός Γαζώρου σημείωσε την πρώτη νίκη της ιστορίας του στην Β' Εθνική.

Ο Εθνικός Γαζώρου σημείωσε την πρώτη του νίκη στην δεύτερη κατηγορία κόντρα στον «αγνώριστο» Φωκικό με 4-0.

Η ομάδα των Σερρών έψαχνε την παρθενική της νίκη στα τέσσερα πρώτα ματς του πρωταθλήματος. Οι καλές εμφανίσεις που έκανε δεν είχαν τα ανάλογα αποτελέσματα και ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Διλμπέρης τόνιζε στις συνεντεύξεις πως το «ξέσπασμα» θα έρθει. Αυτό έγινε με τον Φωκικό, όπου η ομάδα του Γάζωρου έφτασε γρήγορα στο γκολ, εκμεταλλεύθηκε την κακή εμφάνιση της ομάδας της Αμφισσας και έφτασε στο 4-0.

Η αναμέτρηση ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την ομάδα του Εθνικού, με τον Φωκικό να δέχεται την ψυχρολουσία στο πρώτο γκολ και στη συνέχεια να χάνει την ισορροπία του. Το 2-0 έγινε αρκετά γρήγορα, με αποτέλεσμα να αυξήσει την ψυχολογία των γηπεδούχων και να διαλύσει ακόμη περισσότερο αυτή των φιλοξενούμενων που δεν κατάφεραν να βρουν τον τρόπο για να επιστρέψουν στο παιχνίδι.

Το τελικό 4-0 αποδίδει την εικόνα της αναμέτρησης, ενώ ίσως θα μπορούσε να είχε και μεγαλύτερη έκταση αν οι επιθετικοί του Εθνικού Γαζώρου ήταν πιο προσεκτικοί.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Π. Διλμπέρης): Αποστολίδης, Κοσμίδης (76' Παπάζογλου), Κουκόλης (75' Καρυπίδης), Καπίας, Μερεσιώτης, Μουσικάκης (67' Νύρλας), Ζυγκερίδης, Γεωργιάδης, Μπεκιάαρης, Ναλμπάντης, Γκόγκας

ΦΩΚΙΚΟΣ (Κ. Βαζέχα): Γεωργίου, Κωστόπουλος, Χαλούλος, Εσόνο, Τετέ, Σκαρίμπας (59' Αμπντουραχμάνι) , Ν' Γκουέμ, Μπουλούλης, Ευσταθίου (46' Λουκίνας), Ταμπάκης (76' Γεωργουσόπουλος), Γκόμεζ

Last modified onΔευτέρα, 15 Οκτώβριος 2012 20:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep